Knezevic Guest House
Am o recomandare care sper sa le fie utila celor interesati intr-un sejur la Plitvice. Este vorba despre pensiunea Knezevic Guest House (http://knezevic.hr), unde am gasit conditii de cazare pe gustul nostru, foarte curat, liniste, la un pret accetabil, zic eu, de 45euro/camera dubla/noapte.
Un lucru care m-a socat, pensiunea arata mult mai bine in realitate decat in net :) site-ul nefiind actualizat de ceva vreme...
Pensiunea ofera si posibilitatea de a lua masa, mancare buna la preturi ok (ex: 10euro cina, per persoana)
Un minus pe care trebuie sa li-l acord este ca nu prea raspund la e-mailuri foarte prompt. Mai sigur e sa faceti rezervare prin fax. Trimiteti un fax la numarul indicat pe site, ei suna inapoi (vorbesc engleza si germana).
Un alt minus l-ar putea consitui pentru unii lipsa oricarui TV in camera. Noi insa nu i-am simtit lipsa in 2 zile... :)
Trimis de sirbu* in 15.10.08 08:58:56
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sirbu*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.90515670 N, 15.61197510 E - CONFIRMATE
imi spui te rog ce ruta ati folosit si cat ati facut pe drum? si eu as vrea sa merg pe acolo in vara asta si nu stiu cam cat as face dim Timisoara, si nici pe unde e drumul mai rapid. mersi!
ms pentru recomandare, am folosit-o si eu vara trecuta si, acum cautand pe site, mi-am amintit sa postez un review.
intr-adevar nu ai ce sa reprosezi locatiei; aproape de parc national, liniste, parcare in curte, mancare ok.
daca aveti copii, nu ratati Winnetou Land, sunt cativa km cu masina, numai sa nu ploua, ca e inchis. Noi am incercat de vreo 3 ori pana am prins, ne-am distrat foarte.
bafta!
- May.2023 In tot raul e si un bine (Lacurile Plitvice si incantatorul sat Rastoke) — scris în 08.06.23 de turistGh din BRAșOV - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Cel mai frumos parc natural din Croația — scris în 04.12.21 de BOGDAN DSN din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Pe-un picior de plai, pe-o gură de rai – Parcul Național „Plitvička jezera” — scris în 20.10.21 de msnd din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Excursie de o zi în paradisul verde de la Plitvička Jezera — scris în 30.08.21 de irinad din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Un loc ce merită văzut cel putin o dată în viaţă — scris în 18.06.19 de sorindezmi din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- May.2019 Plitvićka Jezera, reguli noi — scris în 09.05.19 de elviramvio din JUD. ILFOV
- Sep.2018 Pentru o excursie reușită... adaugă apă! — scris în 24.09.18 de Maya_C din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ