Hotel renovat cu gust si optim, cred, dpdv al costurilor. Lobby mare, spatios cu acces direct spre restaurante, SPA si terase.
Personal tanar, voios, relaxant, fara sa astepte la tot pasul spagi, neblazat ca mai toti cei in varsta, totusi se observa o anumita rezerva datorita salariilor mici si a suprasolicitarii.
Mancarea excelenta, preturi normal de mari pentru aceasta zona. SPA-ul excelent cu piscina, fitness, jacuzzi, sauna de conditie excelenta. Tratamentele (electroterapie si masaj) se fac sub control specializat la recomandarea medicului hotelului. Personalul foarte performant si serios - o surpriza placuta. Camerele mari cu balcoane imense sunt foarte relaxante insa am observat poate o anumita blegeala in activitatea zilnica a cameristelor.
Zona foarte frumoasa, linistita cu oameni extraordinari, se simte intentia de profesionalism a hotelierului. In imediata apropiere se afla un strand extraordinar dpdv al constructiei, curateniei, locatie si spatiu. Se pot inchiria deasemena casute incredibil de placute.
Ce m-a frapat, insa este ca am nimerit acolo intamplator in ziua Sarbatorii Clatitelor chiar pe aleile din fata hotelului - mizerie e clar si normal la noi cu chistocuri, pungi, sticle, cutii de bere etc, cu toate acestea (bravo lor) a doua zi dimineata un grup de cca 8-10 oameni au curatat toata zona astfel incat mi-a luat ceva timp pana sa descopar ceva ce le-a scapat. Toata zona era curata ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. In sfarsit un loc unde m-as reintoarce cu placere.
Trimis de muppetz in 06.09.10 19:16:32
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (muppetz); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
AmFostAcolo şi eu în timpul celei de-a 10–a ediţii a Festivalului Clătitelor de la Moneasa şi am scris un review aici.
De curiozitate, cât a costat camera/noapte? Nu de alta, dar după mine, Cerbul Albastru, de lângă, la care am stat eu aici, este net superior pe partea de cazare.
Felicitări pentru vacanţa petrecută într-o oază de linişte.
Am luat pachet cu tratament 750 RON/9 zile, importante au fost procedurile nu luxul, pentru lux am fost in Antalia la 5*, iar Cerbul Bleu, mov sau ce culoare era - l-am observat in treacat - slabut de tot.
O descriere utila pentru mine... Cu prima ocazie cand voi merge in Moneasa voi sta la acest hotel.
Dupa cum am scris si eu intr-un review despre acest hotel unde am fost cazat nu de mult, intr-adevar este probabil cea mai buna alternativa de cazare din statiunea Moneasa, avand camere renovate impecabil, restaurant cu mancare buna si un centru spa excelent. Preturile la acest hotel sunt de la normal spre ridicate pentru ceea ce poate oferi zona si statiunea, dar sunt si alte variante de cazare la Moneasa mult mai scumpe dar cu mai putine facilitati decat la Parc cum de asemenea sunt si variante ieftine dar conditiile lasa de dorit. Per ansamblu e ok pentru cateva nopti.
- Jan.2022 Minivacanta minunata la Moneasa — scris în 03.02.22 de gianimary din BULZ [BH] - RECOMANDĂ
- Jul.2016 O oază de liniște — scris în 25.07.16 de Cora_bh din BEIUş [BH] - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Curatenie, confort si civilizatie — scris în 07.07.15 de Vio2104 din ZALAU - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Incantati de Hotel Parc Moneasa — scris în 31.08.13 de carmenmo din TIMIșOARA - RECOMANDĂ
- Apr.2013 Hotel Parc - excelente conditii — scris în 01.08.13 de Tucu2009 din TIMISOARA - RECOMANDĂ