Dezamagit, inca o data de serviciile romanesti.
Apropo, este de felicitat faptul ca ati facut un asemenea site.
Poate asa vom mai evita "tepele" date de patronii hotelurilor.
In fine, sejurul a fost unul placut, dar hotelul a fost jalnic-personal "sictirit", conditiile de cazare jalnice. Paturile scartaiau din toate incheieturile iar saltelele erau vai de ele.
In schimb mancarea a fost ok, am avut bilet cu mic dejun inclus in sistem bufet suedez.
Ca sa fie totul "ok", in ultima noapte mi-a fost sparta masina chiar in parcarea hotelului care se presupunea ca este pazita.
Cand am ajuns la hotel, nici nu m-am dat jos din masina ca a si venit baiatul cu parcarea sa-mi ia banii.
Dupa incident, mi s-au inapoiat banii de parcare dar paguba ramane.
Mare grija la unde va parcati masina, oricum politia nu face nimic, ABSOLUT NIMIC.
Sa aveti un concediu placut!
Am gresit perioada, de fapt a fost in August 2009 nu 2010.
Trimis de NicuB in 04.05.10 16:31:52
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (NicuB); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Corectat perioada sejurului conform indicatiilro autorului.
NicuB: Bun venit pe site si in aceasta comunitate, deloc mica si sufletista -- vei vedea, pe masura ce te familiarizezi cu site-ul. Impresiile tale sunt chiar utile, sunt sigur, tuturor celor care studiaza destinatia in care ai fost.
Mai ai biletele de la parcare + biletul (voucherul) de rezervarea a camerei la hotel?
Da-i in judecata, recupereaza-ti paguba.
Bun venit pe site, ia un vot de la mine.
Nu mai am nimic (bilet de parcare, etc).
L-am aruncat in fata managerului hotelului.
Am chemat politia si degeaba.
Au spus ca astea se intampla frecvent.
Mi-a placut fraza dvs. legata de tepele patronilor de hoteluri. Eu va asigur ca o data ce ati descoperit acest site, desi poate aceste tepe nu vor disparea cu siguranta ele vor fi tot mai putine... Cel putin in cazul nostru asa s-a intamplat. Aveti un vot de bun venit si o urare de "vacante frumoase si linistite cu AFA! "
Bine ai venit pe site. O sa vezi ca o sa devii dependent . Un vot.
Salut, as vrea sa stiu daca exista posibilitatea de a face plaja si baia in fata hotelului, am inteles ca nu exista aceasta posibilitate chiar in fata hotelului pentru ca sunt niste stavilopozi si apa este mai mare, ca ar fi si pescarii in zona. Deci se poate sau Nu?
- Aug.2024 Dezamagita — scris în 22.08.24 de Viviiana din BRAşOV - nu recomandă
- Jun.2023 O vacanță frumoasă! — scris în 25.06.23 de Ioana2023 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Bataie de joc, nu recomand! — scris în 30.08.22 de Bianca F din PITESTI - nu recomandă
- Aug.2020 Super hotel — scris în 16.08.20 de ux116900 din BRăILA. - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Dezastru — scris în 17.07.20 de ux116128* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2020 Vacanta linistita, dar hoteluri nepregatite pentru turisti — scris în 07.07.20 de ux115927 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 NU alegeți hotel Parc — scris în 06.08.19 de bubulus din CARAS SEVERIN - nu recomandă