Sa intamplat sa ajungem chiar foarte devreme in Mamaia si ca dupa orice drum lung (~6ore) am decis sa mergem direct la hotel. Nu mica mi-a fost mirarea cand persoanele de la receptie ne-au lasat sa facem check-in inainte de ora 11!! INAINTE DE 11!
Camera a fost ok (camera dubla), poate unora li s-a parut un pic cam mica, dar credeti-ma este potrivita. Nu te duci la mare doar ca sa stai in camera si nici nu trebuie sa iti iei 3-4 trolere de persoana.
Un minus la camera: balconul; desi balconul era relativ curat, tot am gasit urme de nisip de la persoanele care au ocupat anterior camera.
Personalul a fost de nota 20 (check-in inainte de 11). Camerista de la etajul unde aveam camera isi facea treaba fara niciun repros.
Atentie parinti cu copii mici! Nu exista un program de liniste/somn, o sa auziti aspiratoarele pe hol.
Micul dejun a fost chiar foarte bun.
Pe plaja nu mai sunt sezlonguri, dar poti vorbi la receptie si iti vor da unul pentru ziua in curs, dar trebuie sa lasi buletinul sau 100 de garantie (pe care ii vei primi inapoi cand returnezi sezlongul).
A fost un sejur placut si intentionam sa revenim in 2018.
Trimis de R.L in 04.01.18 11:43:19
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Mamaia, Slanic, Bucuresti
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (R.L); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@R.L: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 85&ridAnt=83875
- Aug.2024 Dezamagita — scris în 22.08.24 de Viviiana din BRAşOV - nu recomandă
- Jun.2023 O vacanță frumoasă! — scris în 25.06.23 de Ioana2023 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Bataie de joc, nu recomand! — scris în 30.08.22 de Bianca F din PITESTI - nu recomandă
- Aug.2020 Super hotel — scris în 16.08.20 de ux116900 din BRăILA. - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Dezastru — scris în 17.07.20 de ux116128* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2020 Vacanta linistita, dar hoteluri nepregatite pentru turisti — scris în 07.07.20 de ux115927 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 NU alegeți hotel Parc — scris în 06.08.19 de bubulus din CARAS SEVERIN - nu recomandă