In mai, in perioada 11 - 13.05.2012, am petrecut un sfirsit de saptamina pe malul marii. Unde? La Mamaia, "Perla litoralului romanesc" asa cum i se spunea odata in reclamele de la televiziune si radio.
De ce? Ca sa raspund la intrebarea aceasta trebuie sa va povestesc faptul ca impreuna cu un dealer auto din Constanta si cu niste inimosi colegi de pe Clubul auto din care fac parte (ClubFORD Romania) am organizat un eveniment ce s-a desfasurat simbata dimineata acolo si la care am participat in calitate de... ajutor de organizator si de coleg.
Ce? Ce am mai facut pe acolo... In primul rind m-am cazat la hotel, ceea ce nu mai facusem de circa... 20 de ani pe litoralul nostru. Ca sa fie lucrurile cum trebuie am ales un hotel de 4 stele, pe numele lui Hotel Parc. Un fel de monstru sacru al statiunii daca stam sa ne gindim ca eu il stiu acolo de cind mergeam cu ciurda de copii vara la plaja. Un fel de "afara e vopsit gardul... " pentru ca pozele din prezentarea de pe site nu au nimic in comun cu modul in care arata camerele si cum sint serviciile acolo.
De ce spun asta? Simplu: am inchiriat un apartament la pretul de 205 lei/noapte (extrasezon fiind e mai ieftin... vai lor celor care vor fi platit mai mult in sezon...) si am primit in schimb:
- un intrerupator care cade din perete;
- potentiometrul de la sonorizarea din baie era demontat si nefunctional;
- tapetul era montat de un copil de clasa a 1-a;
- telefonul din baie avea o gaura imensa pe unde iesea cablul de date;
- zugraveala avea si ea de suferit;
- gauri in tencuiala de pe balcon;
- siliconul gros cit doua degete pe linga cabina de baie;
- un ceas IKEA de 7,99 pe perete;
- cablurile iesind din perete pe unde au nimerit;
- aerisirile de la radiatoare iesind din pereti linga capul patului...
- acelasi mic dejun in fiecare din cele 2 zile (identic)
- un telefon a doua zi ca se uitase ca eu rezervasem pentru 2 zile...
Voi avea grija sa recomand cu multa caldura acest hotel tuturor celor care ma vor supara si ma vor deranja, caci altfel mi-ar fi rusine sa il numesc hotel si sa mai si spun ar fi de 4 stele!!! Oameni buni ar trebui sa luam un pic de atitudine caci altfel astia ni se suie in cap. De banii astia in altea tari mai sudice primeam "all inclusive" si nu mirosea a umezeala...
In fine, eu nu voi mai sta la vre-un hotel de pe litoralul nostru decit daca voi fi fortat de imprejurari caci altfel nu merita aruncati banii. Eu refuz sa le mai dau bani acestor [...] care nu vor altceva decit profit maxim si investitie minima. Oricum daca va duceti la mare, la Mamaia va rog sa evitati Hotel Parc, nu merita!!!
Nu recomand!!! Fugiti la hoteluri mai micute!!!
Trimis de bogvoicu in 12.11.12 19:11:15
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bogvoicu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2024 Dezamagita — scris în 22.08.24 de Viviiana din BRAşOV - nu recomandă
- Jun.2023 O vacanță frumoasă! — scris în 25.06.23 de Ioana2023 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Bataie de joc, nu recomand! — scris în 30.08.22 de Bianca F din PITESTI - nu recomandă
- Aug.2020 Super hotel — scris în 16.08.20 de ux116900 din BRăILA. - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Dezastru — scris în 17.07.20 de ux116128* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2020 Vacanta linistita, dar hoteluri nepregatite pentru turisti — scris în 07.07.20 de ux115927 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 NU alegeți hotel Parc — scris în 06.08.19 de bubulus din CARAS SEVERIN - nu recomandă