Am fost la acest hotel in luna iulie 2011, hotel pe care l-am ales pentru ca citisem ca a fost renovat in anul 2010. Dupa ce am citit ce s-a postat si am vazut pozele, am decis ca trebuie sa luam un apartament, nu o camera dubla, noi avand 2 copii mici si vazand ca locul din camera nu este prea mare. Un alt argument in plus pentru apartament a fost faptul ca toate apartamentele sunt cu vedere la mare, existand doar cate un apartament pe etaj. Cu amabilitate, ne-au rezervat la hotel si etajul care l-am dorit, cu mentiunea ca am facut rezervarea din timp.
Noua ni s-a parut ok: curatenie, baia frumoasa, cu bun gust, cada inchisa ermetic cu geam, mocheta groasa pe jos, balcon destul de spatios, in living aveam o canapea extensibila iar in dormitor un pat dublu. Nu era un spatiu foarte mare, insa pentru cat timp iti petreci in camera in concediu, era mai mult decat suficient. Am apreciat atmosfera decenta, discretia, faptul ca era mocheta si pe holuri, pe scari - cel mic invata sa mearga si a fost o placere pentru el sa urce scarile 'moi'.
Mancarea a fost buna. Am avut doar micul dejun inclus, nu a fost extrem de variata, insa exista ceva pentru orice gust: de la cereale cu lapte, pateuri, iaurturi, gustari reci si calde, pana la salate preparate diverse, fructe si desert. Faptul ca era buna de dimineata si le facea bine copiilor ne-a determinat sa servim si celelalte mese tot in restaurantul hotelului, contra cost, fara a avea probleme.
Minusul pe care l-am avut de reprosat a fost lipsa piscinei, dar am vazut ca anul acesta au si piscina. De asemenea, plaja cam lasa de dorit, dar nu stiu daca era in grija hotelului; cred ca e o problema generala a litoralului nostru, cu siguranta si din cauza lipsei de educatie a oamenilor, care continua sa isi ingroape mucurile de la tigari (si altele) in nisip.
Au si o parcare mare, cu plata, in fata, dar noi nu am parcat in ea, ci chiar in fata hotelului, unde am prins loc, fara a avea vreo problema. Era un calculator in hol, cu acces la internet, pe care il puteau folosi gratuit clientii si exista wireless gratuit la receptie.
Concluzia: servicii decente (nu lux), la un pret convenabil.
Trimis de ank75 in 01.08.12 22:59:59
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Mamaia, Neptun, Olimp, Bran, Felix s.a.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ank75); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2024 Dezamagita — scris în 22.08.24 de Viviiana din BRAşOV - nu recomandă
- Jun.2023 O vacanță frumoasă! — scris în 25.06.23 de Ioana2023 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Bataie de joc, nu recomand! — scris în 30.08.22 de Bianca F din PITESTI - nu recomandă
- Aug.2020 Super hotel — scris în 16.08.20 de ux116900 din BRăILA. - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Dezastru — scris în 17.07.20 de ux116128* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2020 Vacanta linistita, dar hoteluri nepregatite pentru turisti — scris în 07.07.20 de ux115927 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 NU alegeți hotel Parc — scris în 06.08.19 de bubulus din CARAS SEVERIN - nu recomandă