Am fost cazati la acest hotel in urma cu aprx. un an. Am facut rezervare online, dupa ce am cautat la infinit... si, in disperare de cauza am inchiriat o camera acolo. Specific au camere de 3 stele si de 4 stele.
Oricum, am plecat la mare, dupa un drum istovitor in caldura si pe drumuri... stim cu totii cum... am ajuns.
La receptie am fost tratati ok, dar ni s-a explicat ca de fapt nu avem internet in camera, trebuie sa platim parcarea si daca avem alte dorinte toate sunt contra cost- desi initial ni s-a spus ca avem net gratuit si parcarea e inclusa in pret - mentionez ca am facut rezervarea direct la hotel, si nu prin agentii.
Am fost putin dezamagiti si de pozitia hotelului- nu am realizat ca e atat de departe de "punctele de atractie" dar ma rog avand masina nu a fost un minus major.
Am mancat doar o data in restaurantul hotelului... si a fost ok, doar pt ca chelnerul a fost destul de dragut sa ne spuna ce cioba e proaspata... desi felul doi a fost cam... necomestibil.
Una peste alta, cazati fiind, normal ca au fost probleme...
Camera foarte mica!
Patul Tare ca de scanduri... Dusul mergea cand vroia el, scurgerea s-a infundat de fiecare data cand faceam dus, singurul plus a fost ca atunci cand am chemat sa vada scurgerea a venit un tinerel - rapid si chiar speriat de ce se intampla- chiar mi-a fost mila de el... nu era vina lui si preuspun ca a avut cine sa tipe la el... oricum... nu s-a rezolvat pe termen lung nu am mai sunat la receptie, ca oricum nu avea rezultat.
Curatenia s-a facut da nu prea s-a facut... prosoapele schimbate dar nu zilnic... iar la plecare normal ca s-a verificat frigiderul si nu ni s-a dar verde de plecare pana nu a confimat menajera.
Am incercat sa ne bucuram de ce avem si sa nu fim din categoria VESNIC NEMULTUMITI, desi aveam motive.
In ultima seara am avut nepretuita placere de APROAPE a inghiti un gandac... a fost super, noroc ca eram semi treaza, si am constientizat... normal ca n-am mai inchis un ochi dupa aia...
Una peste asta nu am primit ce am platit... desi ne-am cazat la 4 stele...
total dezamagiti ne-am intors acasa
Singura consolare - au fost ultimele zile cu vreme foarte buna, in ziua cand am plecat s-a stricat vremea.
De asemeni in statiune mancarea f scumpa serviciile f proaste- nu se merita
Va urez vacanta placuta... NO matter where you'll sleep or eat :)
Trimis de zetatheron in 24.06.11 02:22:18
- A fost prima sa vizită/vacanță în MAMAIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (zetatheron); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@zetatheron, bine te-ai atasat comunitatii!
”Anul acesta sper sa mergem in Bulgaria la NIsipurile de Aur - are coneva sugestii unde ne-am putea caza decent ca pret si mancare... ?
Iti recomand sa consulti sectiunea de impresii dedicata statiunilor bulgaresti, cu siguranta, in impresii, vei descoperi o multime de hoteluri interesante.
Revenind on-topic, ne poti spune de ce n-ai notat plaja si marea?
Daca poti atasa cateva fotografii cu hotelul ar fi super.
Sigur, plaja din zona hotelului era relativ ok, neatinsa de civilizatie daca pot spune asa... puteai sta relaxat cu cearsaf-daca asta doreai- pt ca nu erau sezlonguri in zona.
Plaja mica, chiar foarte mica as spune, si acest lucru ne-a fortat sa mergem pe jos sau cu masina pana in Mamaia central- pentru a putea sta la sezlonguri si a putea avea acces la terase si restaurante.
E foarte departe de zona de promenada... pentru care, desi in prima seara am indraznit sa mergem pe jos pana acolo, in serile urmatoare am mers cu masina.
Una peste alta... hotelul e OK in felul lui, dar nu justifica preturile cam mari.
Am sa incerc sa caut poze, sper sa gasesc
de bucatarie/masa vad ca n-ati prea fost satisfacuti, cu toate ca nu stiu daca aici te referi si la micul dejun.
ce se vede in pozele 3,4, 5, (cu toate ca n-au fost postate de tine) arata totusi binisor, ca sa nu zic bine spre foarte bine...
crede-ma, in majoritatea hotelurilor de 4 stele in occident n-ai sa gesesti un mic dejun mai bogat decit cel afisat in poze. mai ales partea calda... seamana mai mult cu oferta unui buffet de amiaza... daca ar mai fi cartofi... -
Buna Michael, nu am servit decat o singura masa in acel hotel- mai exact cand am ajuns- pana am fost cazati, mai mult nu am fost curiosi, si nici nu era inclus in pretul camerei.
Mobilierul e exact ca in poze, balconul e exact la fel- dar camerele mici - cred ca poza cu balconul- e facuta exact din camera unde am fost cazati noi
Deci nu pot spune mai multe despre masa.
Camerel mici... abia aveai loc sa treci... iar baia are geam pe peretele cu dormitorul... asta poate fi ceva negativ pentru unii... pe noi ne-a amuzat- nu avem asa ceva acasa
In camera in care am fost cazati- nu aveam dus, aveam cada- ce se infunda anyway... si iesea totul afara pe scurgerea de langa cada f dragut de altfel.
Poza cu acel acvariu de pesti e din hotel- acesta fiind amplasat in holul ce duce la lifturi- doua la numar- mentiones ca aceste 2 lifturi sunt putine pt marimea hotelului- iar ziua de multe ori mai bine coborai pe scari.
Are aer conditionat, si plasa la usa de la balcon.
Mobil e reconditionata in intregime
Nimic din incoveniente nu m-ar fi nemultumit... daca patul era mai moale si nu as fi fost aproape de a servi insecte crude...
- Aug.2024 Dezamagita — scris în 22.08.24 de Viviiana din BRAşOV - nu recomandă
- Jun.2023 O vacanță frumoasă! — scris în 25.06.23 de Ioana2023 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Bataie de joc, nu recomand! — scris în 30.08.22 de Bianca F din PITESTI - nu recomandă
- Aug.2020 Super hotel — scris în 16.08.20 de ux116900 din BRăILA. - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Dezastru — scris în 17.07.20 de ux116128* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2020 Vacanta linistita, dar hoteluri nepregatite pentru turisti — scris în 07.07.20 de ux115927 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 NU alegeți hotel Parc — scris în 06.08.19 de bubulus din CARAS SEVERIN - nu recomandă