Foarte bun raport calitate-pret
Hotelul ne-a depasit asteptarile; am descoperit un hotel curat, camerele au fost mari, dotate corespunzator (dupaluri haine, umerase, multe oglinzi, baie cu uscator), curatenia in camera se facea zilnic si temeinic; sistemul de allin a fost asa cum trebuie la un hotel de 3*, masa se servea fie pe terasa, fie in cantina, meniul era variat, mancarea era gustoasa si proaspata, aveam la fiecare masa fructe si dulciuri; bauturile erau servite la discretie, pe terasa, in lobbybar, terasa lobybar, terasa din fata hotelului sau pe plaja.
Am ramas impresionati de personal, disponibili, zambitori, fara sa astepte o recompensa in schimb.
Pentru familiile care au copii, exista o camera special amenajata cu jucarii si 2 animatoare cu care cei mici se pot distra.
Pe plaja, umbrela si chaise-long-urile sunt gratuite, bauturile si cafeaua la fel, plaja este alocata numai hotelului si este foarte aerisita. In total am fost multumiti de Paraiso Beach si recomandam cu caldura
Trimis de crina2003 in 17.07.11 00:29:09
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Balcik
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (crina2003); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Buna ziua! Inteleg ca v-ati intors de cateva zile de acolo. Puteti sa-mi spuneti mai multe in legatura cu animatia, viata din Obzor, eventuale terenuri de sport (un tenis de camp, un baschet de dat kilele jos!) ? Exista asa ceva? Cu parcarea auto cum e? Pazita, luminata, gratuita, suficienta?
Noi intentionam sa plecam acolo chiar in august si nu stiu inca daca merita. Ceva detalii in plus in legatura cu mancarea, mai ales ca noi vom merge si cu un copil de 3 ani, ar fi binevenite. Multumiri!
buna, va rog sa-mi spuneti daca intre mese se serveste pizza sau fructe, hotdog? ... pentru ca am doi copii si cam fac figuri la masa. in legatura cu alcoolul, bere, vodca. coniac aveau? si pana la ce ora? Multumesc
@crina2003: Ai si poze de la hotel.
Piscina era curata. Despre parcarea auto ce poti spune este sigura , pazita
Multumesc.
- Jun.2024 Vacanță plăcută — scris în 23.10.24 de dpavel din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Cel mai slab hotel la care am fost în Bulgaria — scris în 20.08.23 de liviugli din BRAD [HD] - nu recomandă
- Jun.2022 Cea mai proastă alegere, Nu recomand — scris în 26.06.22 de ser23 din RAMNICU VALCEA - nu recomandă
- Aug.2020 Vacanța 2020 — scris în 03.09.20 de ux117410 din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Un dus rece și unul cald — scris în 08.09.19 de costyy † din TâRGU JIU - nu recomandă
- Aug.2019 Vacanță frumoasă la Paraiso Beach - Obzor — scris în 19.08.19 de Andy2019 din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Recomand — scris în 06.07.19 de anabobyuta din FIENI [DB] - RECOMANDĂ