Din 20 Iulie am fost pentru o saptamana la hotel Papillon Zeugma. Am revenit pentru a doua oară după 3 ani. Am fost plăcut surprinsi de faptul ca s-au păstrat standardele de curatenie a camerelor si a spatiilor comune, a calitatii si diversitatii mancarii si băuturilor, a serviciilor restaurantelor a la carte, dar ca au fost aduse si unele imbunatatiri la serviciile oferite, spre exemplu angajarea de personal vorbitor de limba romana.
La venire am fost direct intampinati de către d-ra Gabriela care ne-a preluat de la intrarea in hotel, a purtat discuțiile cu cei de la receptie si am primit un apartament foarte bun, cu o priveliste minunata. In prima zi am mai avut mici probleme, pentru rezolvarea cărora am apelat din nou la d-ra Gabriela. Si acestea s-au rezolvat rapid. Ii mulțumim pe aceasta cale.
Cu bucurie am constatat ca in echipa de animatori face parte si d-ra Corina, cre este tot din România. Fiul nostru, adolescent, iubitor de sport, a primit tot suportul ei pentru a socializa si a se bucura de vacanta.
La toate activitățile de divertisment pe lângă traducerile in limbile rusa, engleza, germana, de data aceasta au fost si traduceri in limba romana (de către d-ra Corina). Acest lucru ne-a făcut sa ne simțim bine primiti.
Vom reveni cu drag la acest hotel.
Trimis de Elabondu in 30.07.12 11:58:18
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Elabondu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Elabondu: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Draga doamna Mihaela,
Va multumesc pentru cuvintele frumoase spuse despre mine si despre hotelul nostru.
Desigur, hotelul se preocupa de toti turistii si deoarece in ultima perioada au inceput sa soseasca tot mai multi romani, au infiintat anul trecut acest serviciu (de relatii cu publicul) pentru turistii romani.
Va asteptam si anul viitor in hotelul nostru, impreuna cu domnul Marius si cu Radu.
Numai bine va dorim.
NB GabrielaG este (sau a fost) reprezentant al unității
@GabrielaG:
Draga d-ra Gabriela,
Suntem o familie din Hunedoara (2+2) si incepand cu 06.08.2012 vom petrece un sejur de 14 nopti in hotelul dumneavoastra.
Citind impresiile scrise de turisti care au fost in hotelul dumneavoastra, au disparut orice temeri legate de serviciile acestui hotel. Tin sa mentionez ca este al treilea sejur consecutiv in Turcia (Royal Wings, Royal Holiday Palace si acum Papillon Zeugma) si sper ca va fi o vacanta reusita, ca si in anii precedenti.
Abia asteptam sa va intalnim.
Buna ziua,
M-am bucurat mult cand am citit mesajul dvs dar va asigur, chiar daca nu eram eu aici nu ar fi trebuit sa aveti temeri pentru ca hotelul este unul foarte frumos, atmosfera primitoare si sunt sigura ca o sa aveti un concediu foarte frumos.
Pe data de 06.08 (asta insemanand luni) s-ar putea sa am liber si marti la fel. O sa imi para rau daca nu reusim sa ne cunoastem in primele zile (oricum eu s-ar putea sa fiu prin hotel, dar fara uniforma).
Si eu abia astept sa va cunosc si sunt sigura ca o sa petreceti clipe minunate in hotelul nostru.
Numai bine,
Gabriela
NB GabrielaG este (sau a fost) reprezentant al unității
- Sep.2023 Vacanta superba la Papillon Zeugma — scris în 24.09.23 de tsh din BACăU DE MIJLOC [AR] - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Mâncare și cazare ok, în rest - nu recomand — scris în 31.07.22 de Raluk0207 din BACAU - nu recomandă
- Aug.2021 O vacanta extraordinara — scris în 30.08.21 de benea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Vacanță reușită, resort minunat aș reveni cu multă plăcere! — scris în 24.08.21 de moraru marian din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Un loc minunat ! — scris în 16.09.20 de ux117621 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 MI-NU-NAT! Una dintre cele mai frumoase vacante petrecute in Antalya — scris în 20.07.19 de RM1 din PRAHOVA - RECOMANDĂ
- Jun.2019 High Class — scris în 23.07.19 de viki68r din BOTOSANI - RECOMANDĂ