După un an am revenit la Papillon Belvil!
Unde îți place și te simți bine nu ai cum să nu te întorci, așa că am revenit și în acest an și nu ptr 7zile ci ptr dublu ca să ne simțim bine de doua ori deși e cam mult ptr mare.
Așa Cum v am spus și ptr anul trecut totul a fost la superlativ (vezi impresii), chiar dacă în acest an ne am cazat la bungalow față de anul trecut în hotelul central săi zicem așa.
Afost la fel dec plăcut chiar dacă camera a fost mult mai mică, că doar în cameră nu facem altceva decât să ne odihnim, menționez și apreciez curățenia zilnică, schimbul prosoapelor zilnic alimentarea minibarului, completarea necesarului în baie, parcul imens cel are resortul, vegetația abundentă, grija de toate acestea, mesele cu de toate ptr toate gusturile, barurile de la hotel, de la piscină de pe plajă de la grădină petrecerile de seară la amfiteatrul resortului imens, programele de zi cu diversificate teme chiar frumos.
În acest an 90 la sută au fost ruși dar nici o problemă chiar a fost benefic: au apărut băuturi alcoolice internaționale la barul din holul hotelului Red J B și încă ceva care nu îmi aduc aminte acum.
Plaja rămâne impecabilă, intrarea I apă la fel de lină iar apa extrem de caldă chiar supărător de caldă deoarece după amiaza nu te răcorea deloc.
Dacă nu ar fi curiozitatea de a căuta și altceva aș opta iarăși ptr PapilonBelvil!
Vă urez celor ce mergeți acolo vacanță de vis!
Trimis de moraru marian in 29.07.17 18:11:25
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (moraru marian); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.85781500 N, 31.01910500 E - neconfirmate încă
@moraru marian:
Te rugăm să acorzi o notă şi pentru Plaja şi Marea.
@webmaster45: Plaja este numai cu nisip cu șezlonguri și umbrele suficiente dacă sunt crezut am masurato cu pasul 250 de metri 300 de pași am spus intrarea în mare lină lenta după 20 metri ajunge la 1,5 metri iar până la prânz marea este lac adică valuri zero după amiază se in veselesc și valurile dar nu foarte mari. Într zi din 15 zile au fost valuri de a modificat plaja dar într o singură zi!
- Sep.2023 Un hotel foarte bun recomand din toata inima — scris în 18.07.24 de pelerin din IASI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Recomand - o vacanta placuta — scris în 21.08.19 de Drucker din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Hotel f bun — scris în 09.06.19 de TuristBm din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Jun.2018 2018 - Papillon Belvil — scris în 26.10.18 de SILVIA 77 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Din pacate nu as mai reveni — scris în 10.09.17 de Galactica22 din SANGEORGIU DE MURES - nu recomandă
- Jul.2016 Concediu reușit, cu multă plăcere și altă dată! — scris în 06.11.16 de moraru marian din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 O vacanţă plăcută — scris în 18.06.17 de Lisa din MOLDOVA - RECOMANDĂ