O vacanta super la Papillon Belvil Club
O noua vacanta superba la acest hotel superb pe nume Papillon Belvill Club din Belek, unde am fost pentru a doua oara, iar la lantul hotelier Papillon a treia oara, devenind astfel membrii Prestige. Am mers la sfarsitul lunii august si inceputul lunii septembrie, unde timpul a fost foarte frumos, nu a mai fost caldura aceea inabusitoare ci era numai bine pentru o vacanta, temperatura zilnica era undeva pe la 34-36 grade Celsius.
Sa incep cu inceputul in momentul in care am ajuns la aeroportul din Antalya, dupa un zbor linistit dinspre Cluj. La aeroportul din Antalya totul a mers relativ repede cu viza si imbarcatul in autocare pentru a pleca spre hotel, iar la hotelul nostru am ajuns relativ repede la a patra oprire a autocarului am si ajuns la hotel. Instalarea in camera a fost facuta foarte repede si prompta primind o camera la bungalow foarte frumoasa intr-o vila la etajul 3 in apropierea piscinelor si cu vedere la mare, avand un balcon imens.
Mancarea la acest hotel este foarte variata si pentru toate gusturile, totul la superlativ despre mancare si curatenia in resort. Cea mai placuta surpriza oferita de hotel este atunci cand inainte de plecarea spre casa fiecare prinde seara magica cand se serveste un imens tort de inghetata si vin bucatarii si ospatarii batand din capace de oale pentru a atrage atentia si se sting luminile si se striga in turca pentru a vedea lumea. Bauturile locale si unele din import sunt incluse in pachetul UAI, numai vorbesc de prajituri variate, inghetata, si o gramada de dulciuri. Exista si mancare pentru diabetici, practic toata lumea isi gaseste ceva bun de papat :)
Distractia din timpul zilei este asigurata de echipa de animatie care toata ziua iti atrag atentia prin o gramada de jocuri interactive si practic nu ai cum sa te plictisesti. Cel mai frumos este Aqua Parcul construit de resort pentru copii unde pot spune ca mi-au atras toata atentia pentru ca exista o gramada de topogane care-ti testeaza adrenalina prin modul lor de constructie, intr-un cuvant este o jucarie super chiar si pentru un adult :)
Piscine sunt o gramada si poti gasi oricand loc la un sezlong la piscina la orice ora din zi, iar plaja este super cu nisip si sezlonguri iar marea este super curata, unde iti este mai mare placerea sa inoti.
Hotelul are si o sala de sport super faina pe care am incercat-o tot a doua zi, sunt o gramada de aparate si este super curata.
Seara la amfitreatul din hotel sunt spectacole variate in fiecare seara in asa fel incat nu ai cum sa fii plictisit, intr-un cuvant dupa cina ai posibilitatea sa te relaxezi.
In acest hotel sunt o gramada de familii cu copii, fiind un hotel agreat mai mult de familii cu copii, deci daca vreti sa nu fie in jurul vostru copii multi atunci acest loc nu este potrivit pentru cei carora nu le plac copii.
Va marturisesc ca as putea scrie o gramada despre acest hotel asa de bine ne-am simtit.
Inchei prin a va spune ca noi oricand vom mai avea ocazia ne vom intoarce la acest hotel minunat.
Trimis de Gratian* in 26.10.14 20:49:37
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Gratian*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.85781500 N, 31.01910500 E - neconfirmate încă
- Sep.2023 Un hotel foarte bun recomand din toata inima — scris în 18.07.24 de pelerin din IASI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Recomand - o vacanta placuta — scris în 21.08.19 de Drucker din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Hotel f bun — scris în 09.06.19 de TuristBm din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Jun.2018 2018 - Papillon Belvil — scris în 26.10.18 de SILVIA 77 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Din pacate nu as mai reveni — scris în 10.09.17 de Galactica22 din SANGEORGIU DE MURES - nu recomandă
- Jul.2017 După un an am revenit la Papillon Belvil! — scris în 29.07.17 de moraru marian din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Concediu reușit, cu multă plăcere și altă dată! — scris în 06.11.16 de moraru marian din BUCUREşTI - RECOMANDĂ