Hotelul este situat in Statiunea Turistica Borsa la capatul dinspre pasul Prislop. Este in hotel deschis in 27.12.2006, situat pe malul Viseului, avind o pastravalie proprie.
Personalul este foarte serios, dragut si serviabil.
Camerele sunt spatioase si aproape toate au balcon. Din pacate nu au frigider si telefon, dar au TV.
Zona este linistita, drumul national fiind undeva sus.
La restaurant se maninca bine si este posibila servirea mesei pe terasa de linga pastravalie.
Accesul spre hotel se face pe doua drumuri cu piatra de riu, unul din Statiunea turistica Borsa, neindicat avind 1 km si al doilea de pe drumul national, dupa iesire din Borsa, la aprox 700 m la dreapta este un drum de 150 m care coboara direct la hotel.
Ne-am simtit foarte bine, mai ales ca venisem dupa un sejur la mare.
Nu ratati cele mai apropiate puncte de interes:
Cascada Cailor si Lacul Stiol.
Trimis de sforicel in 24.07.08 12:24:49
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sforicel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Acest site se numeste ,,AmFostAcolo'' , nu sunt de acolo. Gradul tau de satisfactie difera fffff mult de cel al clientilor tai. Nornal,tu ai luat bani iar ei au dat.
Vorbesti cu pacat!
Eu am fost client (2 dbl. x 109 lei/dbl, dupa negociere).
Daca te uita-i la poze vedeai ca le-am facut in ultima zi, gunoiul in baie, geamantanul si camera video din camera, etc.
Daca ai fost acolo si nu ai fost multumit spune-mi si mie de ce? (Nu stiu ce s-a intimplat dupa inundatiile din 2008, eu am plecat cu 4 zile inainte!).
E obligatia mea sa cer informatii suplimentare, mai ales de la tine, tac pac...
Impresiile false, dovedit postate de proprietarii de pensiuni, au fost intotdeauna STERSE, tin foarte mult la corecta informare a vizitatorilor [auto-impresiile POT, bineinteles, duce in eroare pe oricine ar avea intentia sa aleaga o cazare in zona]
- Jul.2018 Hotel Paltinis — scris în 15.07.18 de Amalia8 din TARGU MURES - RECOMANDĂ
- Dec.2016 Pacat de peisaj — scris în 03.01.17 de vme din PLOIEşTI - nu recomandă
- Jul.2016 Paltinis - Borsa — scris în 28.07.16 de Cristi C-ta din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Dec.2014 O experienta minunata, daca nu esti foarte pretentios — scris în 24.06.15 de viki68r din BOTOSANI - RECOMANDĂ
- Dec.2013 Dezamagitor complet — scris în 20.10.14 de melismiru din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2013 A fost placut dar se putea si mai bine. — scris în 29.08.13 de marinicaursu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2009 'Frumoasa' statiune Borsa — scris în 07.09.09 de didaenea din GALATI - nu recomandă