Am prins un sejur de 6 nopti la hotelul Palas din Mamaia pe perioada 03.08.2013-09.08.2013. Eu, sotia si fetita de patru ani. Am ajuns intr-o sambata in jur de ora 12 dupa parcurgerea a 850 km din celalalt colt al tarii.
Prima impresie: - la receptie o cucoana plictisita de viata care la intrebarea unde putem parca masina ne-a raspuns in doi peri sa ne descurcam, desi in oferta avansata de hotel era scris ca hotelul are parcare gratuita in limita locurilor disponibile, sau contra cost. Ei bine, erau niste locuri blocate cu lanturi in fata hotelului, cel putin 10 la numar, dar cica acestea sunt pentru a parca ambulantele in caz de necesitate... Ne-am descurcat in cele din urma cu un paznic de la o cladire vis-a-vis de la hotelul Pelican, care contra a 15 lei/noapte platiti anticipat - deci 90 lei au avut grija de masina, parcarea fiind supravegheata cu sistem video. Desi am facut atata drum a trebuit sa asteptam inca vreo doua ore pana cand se elibera vreo camera. Vazand ca atmosfera ne este destul de ostila m-am incapatanat si nu am dat niciun sfant receptionerei. Cu toate acestea, am primit o camera la etajul 1.
Despre camere ce sa zic... sa-i multumim lu' Ceausescu ca astia au pus doar aerul conditionat, o plasma si au cosmetizat destul de neprofesionist incaperile. Cica luasem bilet la patru stele, dar va asigur ca erau maximum doua jumate. Am fost inspirat ca am optat doar pentru micul dejun, destul de sleampat si acesta, zilnic avand aceleasi ,,bunatati" - crenvusti, doua tipuri de mezeluri (aceleasi in fiecare zi), cascaval, telemea, gem, miere, unt, ceai, cafea, oua fierte si omleta, doua tipuri de suc, doua tipuri de iaurt, lapte, cereale, rosii, castraveti. La capitolul fructe, zilnic aceleasi piersici obosite parca culese din curtea hotelului. Daca aveai vreo problema de rezolvat la toaleta restaurantului, te intalneai cu niste capace WC, candva albe, cred, acum de o culoare nedefinita. Toata aceasta atmosfera evident asezonata cu un miros crancen de toaleta publica de gara. Langa hotel piscina, care cica ar fi fost inchiriata unui privat care evident te taxa corespunzator la intrare. La 50 de metri de hotel plaja privata a hotelului care de asemenea nu stiu cine o gestiona deoarece trebuia sa iti achiti sezlongul si umbrela, in cazul nostru 40 de ron pe zi.
Trebuie sa recunosc ca nu ma voi intoarce in acest loc niciodata, deoarece modul de a-si trata clientii este deficitar. Trebuie lucrat la educatia personalului dar si a patronilor acestui asezamant.
Trimis de avocado in 12.08.13 23:28:32
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (avocado); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.25287200 N, 28.62001500 E - CONFIRMATE
@avocado: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jul.2024 Sejur de cosmar — scris în 28.07.24 de Magda lena din GALAţI - nu recomandă
- Jul.2023 Sejur stricat de la cazare — scris în 01.08.23 de ux130081 din BUCUREșTI
- Jul.2021 Hotel de 2 stele, nu recomand - condiții execrabile — scris în 24.08.21 de M.Augustin din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2021 Un concediu de cosmar — scris în 08.07.21 de Ramo16 din SIBIU - nu recomandă
- Jul.2020 Marea țeapă... de patru stele! — scris în 20.07.20 de ux116202 din CURTEA DE ARGEş [AG] - nu recomandă
- Sep.2018 NU Recomand — scris în 04.09.18 de alex15mariana din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Dezamagire! — scris în 30.08.18 de Anyamelly din PLOIEşTI - nu recomandă