Hotel Palas - cu siguranta a 4-a stea e in plus
In primul rand preturile, 70 de euro pentru o camera mica, cu un televizor minuscul, spatiul dintre pat si peretele din fata lui atat de mic incat nu putea trece decat o persoana pe acolo, baia lipsita de scurgere.
Am vazut pe site ca se laudau cu piscina, ei bine nu! chiar daca esti client al hotelului trebuie sa platesti intra la piscina ca orice alt turist din statiune,
apoi restaurantul in meniul caruia gasesti foarte putine feluri de mancare, la capitotul salate nici nu mai zic ca erau puse intr-un castron mic din care nu luai mai mult de 5 furculite, iar cartofi prajiti taiati gros si cu un gust oribil,
in caz ca deja v-ati planificat vacanta acolo eu va recomand snitelul pane, salata de varza si clatitele cu dulceata.
In conluzie hotelul dupa parerea me a nu isi merita a 4-a stea daca e sa il comparam cu un alt hotel al carui nume nu cred ca este permis sa il dau (I*KI) dar daca totusi ajungeti acolo e bine ca sunteti aproape de plaja neamanajata in nici un fel decat cu obisnuitele sezloange (la hotelul cu care faceam comparatie era amenajat drum spre apa, un fel de bar pe plaja foarte frumos si exotic cu muzica si detoate) si de... si cam atat pentru ca se afla aproape la capatul statiuni.
NUMAI BINE!
Trimis de lucianblue_007 in 13.07.12 14:52:16
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: am mai fost la hotel malibu, un hotel bun cu camera mai mare aflat la intrarea in statiune cu o servire la restaurant um pic cam lenta dar mult mai buna ca la palas. Apoi hotelul internatiunal din sinaia un hotel absolut ireprosabil cu tot ce trebuie (tot de patru stele)
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lucianblue_007); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.25287200 N, 28.62001500 E - CONFIRMATE
@lucianblue_007: iti spunem si tie bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
- Jul.2024 Sejur de cosmar — scris în 28.07.24 de Magda lena din GALAţI - nu recomandă
- Jul.2023 Sejur stricat de la cazare — scris în 01.08.23 de ux130081 din BUCUREșTI
- Jul.2021 Hotel de 2 stele, nu recomand - condiții execrabile — scris în 24.08.21 de M.Augustin din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2021 Un concediu de cosmar — scris în 08.07.21 de Ramo16 din SIBIU - nu recomandă
- Jul.2020 Marea țeapă... de patru stele! — scris în 20.07.20 de ux116202 din CURTEA DE ARGEş [AG] - nu recomandă
- Sep.2018 NU Recomand — scris în 04.09.18 de alex15mariana din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Dezamagire! — scris în 30.08.18 de Anyamelly din PLOIEşTI - nu recomandă