Incercati sa evitati statiunea si Hotelul
Prietenosi, cu bune intentii, dar hotelul de 2 stele cel mult. Vechi, ponosit, cu alei cu gropi, restaurantul slab de tot cu eternul salam cu sunca si oua ochi. Nu se depaseasc conditiiile de o stea. Ca pret ... de 4 stele. o groaza de bani.
Mai bine mergeam in Egipt sau la greci cu banii astia ...
Trimis de alexandra.80 in 10.08.08 02:35:23
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alexandra.80); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Sincer, nu am prea vazut prietenia si nici bunele intentii, acestea fiind doar niste deziderate pentru viitorul indepartat in care Palace isi va merita cele 4 (???) stele. Un spatiu verde neingrijit, populat in permanenta de caini vagabonzi, un restaurant ramas de pe vremea cealalta, calitatea serviciilor fiind zero. De ex: "...n-am stiut ca un prosop lasat pe jos in baie, inseamna ca trebuie sa-l schimb, eu vi l-am pus la uscat pe balcon..." Acesta fiind doar un singur exemplu de 4****. Intr-adevar, feriti-va de acest loc este practic o inselatorie crasa. Agentiile nu stiu, sau nu spun adevarul, si anume ca Palace din Venus este mai degraba un camin comunist decat un hotel de 4 stele din 2008. Jalnic.
revin ... ai dreptate ... dar mie mi-au zambit ... nu stiu de ce, dar la faza cu Ceausescu ai dreptate. E acelasi lucru, au investit minim, calitate minim, pret imens si restul ... jalnic. E Venus !!!! nu putem avea pretentii. Eu unul nu am stiut, ca nu mergeam. Am avut liniste, in schimb. Asta e tot. O piscina jalnica, cu apa receeeee si cam atat ... Dar repet, am avut zambete de la personal si la plecare control ca la vama, sa nu plecam cu nimic ... jalnic ... La 430 camera pe noapte ... jalnic ...
da... nu arata cine stie ce la prima vedre (am fost dezamagita inainte, dar dupa aceea a inceput sa-mi placa). Am fost acolo in vara. Angajatii sunt foarte amabili. Mie imi place mult hotelul.
alexandra.80: programul de monitorizare imi semnaleaza o probabilitate (tehnica) de 100% ca tu si userul consumatorul (care a scris si el, anterior, un review despre acest hotel) sunteti una si aceeasi persoana (sau sa faceti parte din aceeasi familie)
Te rog sa-mi confirmi (sau infirmi) cele de mai sus.
alexandra. 80: asteptam un raspuns de la tine.
Cum se zice, si lipsa unui raspuns este tot un raspuns, de obicei, astfel ca impresiile de fata sunt suspendate pana la clarificarea situatiei.
impresiile scrise de clona "consumatorul" au fost sterse; am hotarit sa pastram acest review, pentru ca aici s-au adunat cateva ecouri.
am prenotat vacanta 2010 in acest hotel si sincer dupa cele ce am citit am ramas deluzionata, asta si pt ca sunt casatorita cu un italian si nu as vrea sa il port intr-un loc de acest gen, daca puteti sa imi explicati mai pe larg si daca puteti sa imi dati un sfat, multumesc
- Jul.2023 Super vacanta! — scris în 31.07.23 de ux130058 din RO - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Sejur cu surprize — scris în 08.07.23 de ux129647 din VASLUI - nu recomandă
- Apr.2023 Sfârșit de aprilie perfect — scris în 01.05.23 de ux128956 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Dezastruos — scris în 18.07.22 de ux126025 din CAMPINA - nu recomandă
- Jul.2021 Verifica cu atentie. Nu merita banii !!! — scris în 14.03.22 de ux123965 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Sep.2019 Hotel Palace: plătești 4 stele, primești 2 stele! — scris în 07.09.19 de aristica13 din ILFOV - nu recomandă
- Aug.2019 Recomand cu draga inima — scris în 01.08.19 de Lidia Grigore din BUCUREşTI - RECOMANDĂ