Cand am luat biletele am citit impresiile celor care au mai fost si am ajuns acolo cu inima putin indoita, dar a fost un sejur minunat.
M-am simtit ca intr-o mare famile! Tin sa laud personalul de la piscina, niste baieti extraordinari: Bogdan, Alexandra si chiar Florin. Si familia patronului e super!
Va multumesc cu lacrimi in ochi pentru clipele de neuitat pe care le-am petrecut alaturi de voi!
Trimis de iuliana_nedelcu in 10.08.12 22:35:24
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VENUS. A mai fost în/la: Mamaia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (iuliana_nedelcu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
In forma in care se prezinta momentan, textul trimis nu este publicabil ca articol - nu poate fi validat.
Speram totusi sa-ti faci timp si sa completezi mai multe detalii referitoare la camere, bucatarie & masa, imprejurimi, drumul pana acolo etc - eventual un set minimal de fotografii din sejur, astfel incat sa putem publica, intr-un final, articolul.
(in cazul in care acest completari nu sosesc in timp util, textul se poate, eventual, republica sub forma de ecou la un alt articol din aceeasi destinatie)
Mulţumim pentru poze; din păcate zgârcenia cu care ai povestit, vorbind mai mult despre piscină şi de loc despre hotelul propriu zis şi restul serviciilor oferite de către acesta nu califică acest articol pentru a fi publicat însoţit de PMA standard. Va putea fi totuşi votat de către eventualii cititori cu votul simbolic (+/- 1 PMA).
Articol publicat, ca excepţie de la regulă, pentru informaţia posibil utila pe care cititorii o pot găsi in fotografii (şi, eventual, în notele acordate).
@webmaster; @iuliana nedelcu - Nu inteleg care este relevanta, pentru locatia respectiva, a postarii unor poze ce au in prim-plan NUMAI familii si copii care fac cu mana sau se scalambaie la aparatul foto.
@saab_01: data fiind initierea procedurii de verificare suplimentara a impresiilor, pozele au avut menirea de a dovedi prezenta acolo sau de a duce informatii suplimentare despre sejur.
Sesizarae ta este indreptatita - ulterior ele ar fi trebuit eliminate (le stergem chiar acum); pe viitor retine ca altfel de sesizari se pot trimite prin intermediul functiei cu acelasi nume (linkul afisat cu rosu sub fiecare articol, ecou sau poza incarcate) - cele sesizate pe aceasta cale sunt tratate cu prioritate crescuta fata de sesizarile din ecouri etc.
- Jul.2023 Super vacanta! — scris în 31.07.23 de ux130058 din RO - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Sejur cu surprize — scris în 08.07.23 de ux129647 din VASLUI - nu recomandă
- Apr.2023 Sfârșit de aprilie perfect — scris în 01.05.23 de ux128956 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Dezastruos — scris în 18.07.22 de ux126025 din CAMPINA - nu recomandă
- Jul.2021 Verifica cu atentie. Nu merita banii !!! — scris în 14.03.22 de ux123965 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Sep.2019 Hotel Palace: plătești 4 stele, primești 2 stele! — scris în 07.09.19 de aristica13 din ILFOV - nu recomandă
- Aug.2019 Recomand cu draga inima — scris în 01.08.19 de Lidia Grigore din BUCUREşTI - RECOMANDĂ