Pot sa spun ca sunt de-a dreptul consternat de ce am trait pe litoralul romanesc: conditiile de la hotel si plaja.
Inca de la sosire a trebuit sa asteptam sa se faca curatenie in camera rezervata de altfel, fara sa ni se comunice cat mai trebuie sa asteptam. De atunci m-am gandit ca stau deficitar la capitolul servicii.
In camera nu am regasit ce scria in brosuri si pe site: fier si masa de calcat, canapea si prosoape de plaja. De halate nu mai vorbesc. Culoarele reci, parca erai intr-un camin de nefamilisti. In camera se vedea apa in perete.
La masa alta nebunie. Te fugareau sa te intrebe disperati nr. camerei, chiar si ep fiecare membru al familiei. Mai bine urmareau ce era pe mese. Ca mereu lipsea cite ceva, trebuia sa astepti, DACA mai aduceau. Absolut aceleasi feluri la micul dejun. Mincarea iti cadea cam greu la stomac si ca diversitate jenant pt. 4 stele all inclusive.
La piscina aceeasi servire in sitir. Piscina pe margine nu era finalizata cum trebuie. Copiii se puteau rani cu usurinta. Jacuzzi era foarte mic si incomod. Trecea oricine pe acolo si se holba la noi. Parca eram intr-o balta pe la tara. Sentimentul acesta il aveam. Ca sa nu mai vorbesc ca erau peste tot muncitori pe acolo care mai construiau cite ceva. Ce mai, strand pe santier. Credeti-ma, nu era deloc placut cum te simteai. Nu-mi venea sa cred in ce loc nimerisem! Si atitia bani….
Seara ne distram pe cinste. Cica discoteca in aer liber. SUPER!!! Cred ca cei cu camera deasupra… Vai de ei…
Pe plaja innotai in chistocuri de tigara, iti mai flutura pe fata cite o punga de chips sau mai stiu eu ce. De vizitat in statiune, NIMIC. Parcul de distractii foarte slabut dotat!
Fac haz de necaz, dar nu e de ras, oameni buni. Nu este normal ca la un hotel de 4 stele sa fii tratat asa si culmea, sa mai dai si o groaza de bani. Ne multumim sa spunem ca asa este in Romania, dar nu este deloc in regula. Sa suportam umilinta fara sa facem nimic, cu capul plecat. De aceea a ajuns tara aceasta cum este. Ca nimeni nu face nimic si se multumeste cu ce primeste. MERITAM MAI MULT! Sau poate ca pot spune ca ne meritam si soarta. Chiar asa standarde scazute sa aiba romanul nostru?! Nu putem schimba cu nimic mentalitatea patronului care vrea sa faca bani pe spatele docililor fara sa depuna un minim de efort?! MI-A RAMAS ASA UN GUST AMAR!
Fiecare face cum considera mai bine. Dar hai sa fim macar demni si sa nu inchidem ochii si sa ne prefacem ca asa este normal.
Trimis de Cristian O in 07.08.12 17:34:19
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VENUS. A mai fost în/la: mamaia, costinesti
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Cristian O); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Cristian O: te rog precizeaza daca exista vreo legatura intre tine si autoarea review-ului de aici
@Admin: Fiecare om consider ca are dreptul de a-si exprima propria parere.
Chiar imi zicea cineva la hotel ca parerile de nemultumire sunt asa de similare, incat poti sa iei copy paste. acum inteleg ce a vrut sa spuna.
@Cristian O:
”Fiecare om consider ca are dreptul de a-si exprima propria parere.
Sunt de acord.
Insa cf Regulamentului AFA, nu sunt acceptate doua seturi de note (evaluari) pentru acelasi sejur din partea aceleiasi familii (sau grup).
Vom publica articolul tau fara note (nu e corect ca o familie sa contribuie cu doua seturi de note la media unei unitati); ca si evaluare ramane valabila cea facuta de sotia ta in articolul indicat mai sus - vezi impresii
@Admin: ok. multumesc. consider ca e datoria mea sa-mi povestesc obiectiv experienta poate, poate se va mai schimba ceva si sa-i ajut si pe alti turisti.
- Jul.2023 Super vacanta! — scris în 31.07.23 de ux130058 din RO - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Sejur cu surprize — scris în 08.07.23 de ux129647 din VASLUI - nu recomandă
- Apr.2023 Sfârșit de aprilie perfect — scris în 01.05.23 de ux128956 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Dezastruos — scris în 18.07.22 de ux126025 din CAMPINA - nu recomandă
- Jul.2021 Verifica cu atentie. Nu merita banii !!! — scris în 14.03.22 de ux123965 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Sep.2019 Hotel Palace: plătești 4 stele, primești 2 stele! — scris în 07.09.19 de aristica13 din ILFOV - nu recomandă
- Aug.2019 Recomand cu draga inima — scris în 01.08.19 de Lidia Grigore din BUCUREşTI - RECOMANDĂ