Am rezervat o camera la acest hotel crezand ca cele 4 stele chiar reprezinta conditii de 4 stele, mai ales ca mergeam cu un copil de 1an. Rezervarea am facut-o telefonic, am intrebat de mai multe ori daca sunt conditii pt bebelusi (pat-tarc, scaun de masa) si raspunsul a fost categoric afirmativ. Deci am rezervat o camera pt nefumatori - all inclusive.
Cand am ajuns acolo am crezut ca este o gluma. Singurele lucruri bune au fost camera mare, in care am putut instala patul bebelusului - pe care am fost inspirati sa il luam cu noi- si apropierea de plaja.
In rest...
- hotelul este unul vechi, scorojit, cu usi de acces pe holul pe care se insira camerele de abia incapi pe ele cu bagajele, fara covoare pe holuri (cel putin la parter), o senzatie de camin studentesc prost intretinut
- la baie barele pt prosoape ruginite, dusul nu statea sus, in lacasul lui, closetul curgea pe la scugere se a trebuit sa chemam instalatorul sa in siliconeze bine, ca altfel mutam piscina in baie
- mocheta de pe jos uzata, prost taiata si peticita, mizerabila
- cat timp am stat acolo nu a dat nimeni cu aspiratorul. venea o fata cu o pungulita pt gunoi si cu 6 prosoape sa le schimbe
- perdeaua atarna smulsa din galerie
- toate camerele sunt de fumatori si put ingrozitor
- la masa cand am fost a fost un dialog entuziasmant intre noi si un nene care ne fugarea sa ii spunem nr camerei - cand l-am rugat sa ne dea un scaun pt copil, ne-a replicat ca nu au. si daca asa ne-au spus de la receptie, sa mergem sa cerem la receptie. pana la urma am aflat ca erau 2 scaune pt copii in tot restaurantul, nu va spun in ce hal de jegoase erau...
- mancarea nu o comentez pt ca nu m-a pasionat in mod special (vad ca au scris si alti turisti despre ea)
- cateii- da, sunt si ei - pe noi nu ne-au deranjat dar daca cineva e mai sensibil la animale de genul acesta...
in concluzie, un esec total din punctul de vedere al cazarii/mesei/etc
Trimis de saab_01 in 27.07.12 22:47:46
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (saab_01); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@saab_01: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
- Jul.2023 Super vacanta! — scris în 31.07.23 de ux130058 din RO - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Sejur cu surprize — scris în 08.07.23 de ux129647 din VASLUI - nu recomandă
- Apr.2023 Sfârșit de aprilie perfect — scris în 01.05.23 de ux128956 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Dezastruos — scris în 18.07.22 de ux126025 din CAMPINA - nu recomandă
- Jul.2021 Verifica cu atentie. Nu merita banii !!! — scris în 14.03.22 de ux123965 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Sep.2019 Hotel Palace: plătești 4 stele, primești 2 stele! — scris în 07.09.19 de aristica13 din ILFOV - nu recomandă
- Aug.2019 Recomand cu draga inima — scris în 01.08.19 de Lidia Grigore din BUCUREşTI - RECOMANDĂ