Am petrecut un weekend absolut MINUNAT in acest hotel! N-as fi scris poate acest comentariu daca nu m-ar fi deranjat recenziile proaste din anii trecuti, din cauza carora niste prieteni de-ai nostrii n-au venit cu noi aici!... Suntem o familie tinara cu un copil, nu tocmai neiesiti prin lume...
Am incercat all inclusiv 4 stele si la turci si la bulgari, si prin Spania... ABSOLUT COMPARABIL!... Ba chiar as putea spune ca mincare a fost de 100 de ori mai buna decit la turci, desi nu se intindea pe 3 hectare, fiindca am avut carne de porc si ciorbe de 3 feluri (inclusiv de burta, pui a la grec si supa cu taitei) si sarmalute in foi de vitza sau tochitura, escalop de vita cu ciuperci si legume la gratar sau pane... mincaruri traditionale romanesti excelente, cam 4-5 feluri si vreo 5 tipuri de salate (inclusiv ardei copti, preferata mea ) !
Regret ca nu am poze de la masa, dar nu obisnuiesc sa-mi pozez mincarea :) Recunosc, la capitolul desert nu stateau tocmai bine... un singur tip de prajitura si inghetata, fara fructe...ar fi putut sa taie niste pepene sau sa dea ceva piersici, caise, de-astea de Constanta :)) In rest servire ireprosabila, bautura la discretie orice doreai, si un pic de animatie seara!
Camera spatioasa, misto mobilata, cu prosoape, sapun, sampon, bla-bla..ca la 4 stele.
In concluzie, ne-am simtit excelent! Cele 3 zile mi s-au parut a fi un sejur intreg, poate si fiindca am alternat piscina cu plaja, care de altfel e o plaja f misto..lata, cu nisip fin, cu muzica si DJ, si cu o intrare in apa lina, comparabila cu Mamaia! :)
Trimis de tioana in 13.07.11 00:56:21
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VENUS. A mai fost în/la: Venus, Eforie Nord, Mamaia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (tioana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Pretul a fost doar 200 lei pentru 3 zile all inclusive?
Mi se pare putin si pentru o singura persoana, dar pentru 3?
Cred ca ati gresit pretul...
Aproape ca m-ati convins sa aleg si eu acest hotel, chiar am facut o solicitare de oferta personalizata pe acest site...
Apoi am citit si celelalte review-uri si m-am ingrozit.
Care sa fie adevarul?
[@cris1982]: Da... am gresit pretul... am crezut ca e in euro... am scris 200 euro... adica 840 roni...camera dubla...copilul gratis
[@cris1982] Nu cred ca mint oamenii... doar ca celelalte impresii sunt mai vechi...
Hotelul e intr-adevar mic, are 2 etaje doar (cu atit mai bine ca nu erau cozi la mancare)... ca se cutremura podeaua nu stiu ca am stat la parter si era ceva marmura, gresie pe hol pe jos... si sincera sa fiu nu prea am stat prin camera sau pe holuri ...
Gusturile sunt diferite, eu personal m-am simtit f bine si mi-am spus parerea... Dar nu-i hotelul lu' mama, asa ca n-am nici un motiv sa-i fac reclama... deci gata... cam asta e tot ce-am avut de spus!
[@popa tudor]: Nu-mi amintesc numele hotelului, dar stiu ca era de 5 stele in Alanya...
Dar si eu sunt curioasa unde as fi putut manca niste carne de porc in Turcia?
- Jul.2023 Super vacanta! — scris în 31.07.23 de ux130058 din RO - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Sejur cu surprize — scris în 08.07.23 de ux129647 din VASLUI - nu recomandă
- Apr.2023 Sfârșit de aprilie perfect — scris în 01.05.23 de ux128956 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Dezastruos — scris în 18.07.22 de ux126025 din CAMPINA - nu recomandă
- Jul.2021 Verifica cu atentie. Nu merita banii !!! — scris în 14.03.22 de ux123965 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Sep.2019 Hotel Palace: plătești 4 stele, primești 2 stele! — scris în 07.09.19 de aristica13 din ILFOV - nu recomandă
- Aug.2019 Recomand cu draga inima — scris în 01.08.19 de Lidia Grigore din BUCUREşTI - RECOMANDĂ