REZONABIL
Un remember din anii '80 cu moft de 2022
In anii 80' am fost aici, am vrut sa vad cum este acum, când scriu aceasta recenzie sunt cazat la hotel Padiș,
drumul a fost greu și obositor venind de la Eforie Nord.
despre SERVICII
Amabil personalul dar nu entuziast, plictisit.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Dacă există un corp de clădire complet renovat, eu nu am fost cazat acolo,
unde stau eu e un mobilier simplist, am geamuri termopan la apartament, 2 balcoane la camere, baia miiicaaa, ușa de la intrare e ca cea de la o debara, dacă nu închiși cu cheia se deschide singura,
deci dacă ești pensionar fără pretenții și cu bani putini e ok cazarea, mocheta din camere e pusă cred anul asta că pare noua, aer condiționat nu este, curățenia e ok.
O sa pun și un video.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Calitate buna a mesei, am doar mic dejun.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Trebuia să aibă piscina termala cu program non stop dar de ieri au făcut program de la 10 la 18.
Împrejurimile sunt frumoase.
Recomand plăcintă cu marar de la comercianții din zona.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Recomand cat mai multa baie in piscina termala chiar și în aer liber chiar daca ploua sau ninge.
Trimis de racoro in 02.09.22 08:16:17
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE FELIX / '1 MAI'. A mai fost în/la: Băile Felix Padiș hotel, fostul U. G. S. R. din anii 80'
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (racoro); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 09188&hid=11086.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.
- Jul.2019 Dezamăgitor! — scris în 08.07.19 de Zackfloo din SUCEAVA - nu recomandă
- Oct.2017 Hotel Padis — scris în 09.11.17 de dantonela06 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Feb.2017 ATENȚIE: Această locație trebuie închisă urgent — scris în 10.02.17 de telvanni din BUCUREşTI - nu recomandă
- May.2016 Fara pahare si sertare — scris în 24.05.16 de eelena* din BUCURESTI - nu recomandă
- Oct.2015 Catastrofa — scris în 16.11.15 de mircea cenan din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Aug.2015 Mancare proasta si insuficienta — scris în 09.09.15 de Roxanacod din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2015 Chiar asa... — scris în 17.08.15 de samblaky din GALAţI - RECOMANDĂ