Cum in perioada concediilor (cum am aflat pe pielea noastra) rar te primeste cineva intr-o unitate de cazare in secuime sub 3 nopti, am avut sansa sa reusim sa ne cazam la Hotel Ozon in Harghita Bai (voiam doua dar a doua zi incepea un team building a nu stiu ce mare companie).
Drumul pe inserat spre hotel a fost o trecere prin timpul bombardamentelor. Incepand cu cladiri daramate si un drum in lucru cu cratere culminand cu ultima portiune prin padure pe un drum forestier.
Cand ajungi pe paltforma pe care sa afla hotelul revii in lumea de azi. O imagine placuta. Nu cred ca mai erau pe langa noi mai mult de doua familii. Personalul amabil, saritor pentru rezolvarea oricarei doleante. Intradevar, se cam chinuiau sa vorbeasca romaneste dar asa e in zona aceea.
Camerele curate, elegante, cu tot confortul. Micul dejun... excelent (ca sa nu mai spun copios). Peisajul superb.
Veniti dintr-o zona in care termometrele aratau aproape 40 de grade, cele cateva ore petrecute pe terasa hotelului langa mini-bazinul cu pastravi au fost momente de relaxare de mult asteptate. Sa nu uit. Cu toate ca sunt cativa zeci de metri de hotel pana la terase internetul functioneaza super.
E de revenit pe aici!!!
Trimis de Laurmar in 29.08.15 10:19:33
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Laurmar); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jan.2017 Placut — scris în 29.01.17 de cristisch2003 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Mancare buna, aer curat, ozonat — scris în 16.09.14 de Tudor-Cristian din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2014 Foarte dragut, multumiti, dar se poate chiar si mai bine! — scris în 05.03.14 de alexnitu74 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2014 Valentine's day la Hotel Ozon — scris în 17.02.14 de lumicon38 din IASI - RECOMANDĂ