Concediu reusit
In luna februarie 2019 am hotarat sa ne facem concediul in Turcia, iar cu ajutorul colegilor AFA am reusit sa alegem un hotel superb din Side si anume OZ Premium.
Perioada sejurului a fost 14-21.09.2019.
Drumul: am avut zborul cu o cursa charter Tarom. Orarul de zbor a fost foarte bun cu plecare la 06:15 din Otopeni, iar intoarcerea la 15:15 din Antalya. Pentru ca am fost 4 familii si noi cu un copil mic am renuntat la transferul de grup si am optat pentru unul privat care ne-a costat in plus 30 de euro de familie dus-intors.
Pe drum de la aeroport la hotel am avut ghid in limba romana de la agentia [...] care ne-a facut o prezentare a zonei, ne-a spus ca am ales foarte bine statiunea, ne-a vorbit despre excursii etc. si asa au trecut cele 40 de minute pana am ajuns la hotel.
Hotel: hotelul este situat in a doua linie de la plaja, se ajunge cam in 5 minute de mers lejer pana la plaja.
Ajunsi la hotel destul de devreme, inainte de ora 10, cum am intrat in receptie ne-au pus bratarile de AI la mana, iar dupa ce am completat formularele pentru cazare ne-au spus ca putem merge sa servim micul dejun si sa ne grabim un pic pentru ca se inchidea intr-o jumatate de ora.
Chiar daca check in ul se face la ora 14:00 noua celor cu copil ne-au dat camera la 12:30 ceea ce a fost un plus pentru noi ca era bebelina obosita de la atata drum si a dormit neintoarsa cateva ore. ????
Mancarea: Mancarea a fost destul de diversificata, se repeta de la o zi la alta dar aveai atatea variante incat puteai sa mananci in fiecare zi altceva. Pentru parintii cu copii mici: bebelinei mele de 1 an si 7 luni i-am dat sa manance din mancarea pentru adulti, bineinteles selectata de mine deoarece sunt unele mancaruri destul de condimentate si am vrut sa evitam ceva neplacut. Am avut variante de mancare suficiente si pentru cea mica la toate cele 3 mese.
Daca ratai pranzul la restaurantul principal cum am patit noi in cele mai multe zile puteai sa mananci la snack barul de la piscina pana la ora 15:45.
Prajiturile foarte multe, nu am gustat din toate, m-am axat pe baclava si cataif ???? care au fost delicioase si in fiecare seara. Din cele cateva pe care le-am mai gustat au fost foarte bune.
Camerele: erau spatioase. Noi am avut camera cu un pat dublu si unul single.
Curatenia se facea zilnic, se schimba lenjeria, se schimbau prosoapele, se completa mini barul cu ce consumai etc.
Plaja: Era foarte lata, nisipul fin, intrarea in mare lina foarte buna pentru copii. Sezlonguri erau suficiente, gaseam la orice ora sezlong liber. La restaurantul de la plaja puteai sa iei pranzul, dar noi nu am ramas niciodata pentru ca nu prea aveam ce sa-i dam si la copil.
Despre animatie si petreceri nu pot sa spun mare lucru pentru ca atunci cand incepeau noi trebuia sa culcam copilul. Doar la festivalul berii am prins un pic din petrecere si era tare frumos. Cei din grupul nostru care au mai participat la petrecerile facute la piscina seara au fost incantati de atmosfera.
Imprejurimile: puteai sa iesi din hotel linistit fara probleme. Foarte aproape de hotel gaseai o gramada de bazaruri cu de toate.
Temperatura: am avut temperatura in aer intre 32 si 35 de grade, iar apa era superba, cred ca avea 27 de grade. In avion cand ne-a vorbit pilotul a spus ca va fi o aversa de ploaie dupa amiaza in ziua in care am ajuns, dar a fost o furtuna in toata regula. In rest am avut zile senine si calduroase. Seara era tot cald, in jur de 23-25 de grade.
Sunt foarte multe de spus, dar cine are intrebari raspund cu mare drag.
In concluzie am avut un concediu foarte reusit. Recomand acest hotel cu drag. Recomand inclusiv familiilor cu copii.
La urmatoarea iesire in Antalya vom alege acelasi hotel, dar vom adauga cateva excursii in programul nostru pe care nu am putut sa le facem in acest an pentru ca era prea obositor pentru cea mica.
Trimis de deeutza in 27.09.19 20:22:26
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (deeutza); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.81081800 N, 31.33828700 E - neconfirmate încă
ATENȚIE! referirile la AGENȚII și alte entități din România care funcționează pe principii COMERCIALE (portaluri web de profil etc) sunt INTERZISE
Puteți trimite, în schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (pe privat) - click pe numele utilizatorului, apoi, în fereastra nou-deschisă, pe linkul "Trimite mesaj pers".
Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI bifată. Opțiunea respectivă se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.
@webmasterX: imi cer scuze, am scris numele acestei agentii pentru ca nu e din Romania din cate stiu eu si chiar am mai vazut-o trecuta in alt review. Este in regula ca s-a remediat. O sa tin cont la urmatoarele review uri si nu o sa mai trec numele la nicio agentie de turism.
@deeutza: Ma bucur ptr voi ca v a placut
o intrebare am si anume ce poti spune despre bauturi cockteiluri?
@cristicost: din pacate nu prea pot sa spun multe. Eu am baut doar unul fara alcool si a fost ok din punctul meu de vedere. Cei din grupul nostru care au consumat nu s-au plans ca nu sunt bune.
- Sep.2024 Vacanta reusita, satisfactie maxima — scris în 05.10.24 de Radu 60 din JIBOU [SJ] - RECOMANDĂ
- Sep.2024 Hotel mediocru — scris în 23.09.24 de Tudortudor din TARGU MURES - nu recomandă
- Aug.2024 Oz Side mult sub așteptări — scris în 06.09.24 de ana mari din BRAșOV [BV] - nu recomandă
- May.2024 Vacanta la Oz Side Premium mai 2024 — scris în 21.11.24 de noryboy2019 din TIMIșOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2023 O plaja minunata — scris în 04.08.23 de Zooza* din MEDIAş [SB] - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Foarte mulțumiți! — scris în 15.08.23 de ux130338 din TIMIșOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Hotel de 3 stele la pret de 5 stele — scris în 22.08.21 de Rusu Lacramioara din BACăU - nu recomandă