BUN
Vacanta la Oz Side Premium mai 2024
Am fost anul acesta la Oz Side Premium, călătorie cu avionul din Timisoara... drumul a fost ok... cu nelipsita oprire la o benzinarie, desi era noapte... de unde sa cumparam cafea, inghetata, kebab... toate f scumpe, de la 5 eur fiecare produs... aveti grijă acolo ca spun un pret si cand platesti zic ca costa dublu... ajunsi la hotel ne-am dus la receptie pt cazare, apoi am primit camera... care nu era tocmai de 5 stele... perdeaua era cazuta de pe geam, iar la dus avea numai jumatate de usa, cealalta fiind rupta... in frigider am gasit apa, suc si bere... dar tinand cont ca am ajuns noaptea nu ne-am mai dus sa schimbam camera... probabil pe asta si mizau ca eram obositi de pe drum.
A doaua zi dimineata ne-am dus sa exploram pe acolo... micul dejun destul de bun si multe feluri de mancare... cafea la aparat si numai ness... prânzul se putea servi si la plaja la snack bar... sau in restaurantul principal, unde erau de toate... imposibil sa nu-ti placa ceva... peste, pui, uneori vita... legume, salate si prajituri de ale lor... bauturile le serveau la masa... dupa care asteptai ceva... noi am servit doar apa, bere la dozator si suc...
Cina la fel destule feluri de mancare, iar dupa masa era la piscina snack bar... de unde puteai servi pizza, hamburgher, prajituri, fructe si inghetata... per total mancarea buna dar nu pentru pretentiosi...
Curatenie in camera se facea zilnic, iar pt 2 euro lasati fetelor de la curatenie, chiar ne faceau... doar ca prosoapele le luau si nu le aduceau imediat... in baie au pus gel de dus si sampon la sticluta mica, dar le inlocuiau daca se consumau.
In jurul hotelului era plin de bazaruri cu preturi cam mari pentru ce ofera... iar statia de autobuz este f aproape de hotel... cu 2 euro de pers am mers in Manavgat, unde este plin de magazine pt cumparaturi.
hotelul nu este pe plaja... mergi pana la plaja cam 5 minute, dar plaja este frumoasa, cu intrare lina in mare... cu sezlonguri suficiente... si cu beach bar...
piscina este mare dar daca nu mergi din timp dimineata era cam greu sa gasesti locuri libere
Asadar pot sa spun ca pt noi a fost un concediu reusit, dar nu este pentru persoane cu pretentii...
Trimis de noryboy2019 in 21.11.24 08:23:00
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
- Alte destinații turistice prin care a fost: Europa
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (noryboy2019); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.81081800 N, 31.33828700 E - neconfirmate încă
@noryboy2019: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
%mfs
Din câte înțeleg aici ați fost, la Oz Side Premium Hotel (și nu la Oz Side Hotel, sunt destul de mari diferențele)
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 15919&hid=15945.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat ceva, ar fi chiar util — link încărcare video.
- Sep.2024 Vacanta reusita, satisfactie maxima — scris în 05.10.24 de Radu 60 din JIBOU [SJ] - RECOMANDĂ
- Sep.2024 Hotel mediocru — scris în 23.09.24 de Tudortudor din TARGU MURES - nu recomandă
- Aug.2024 Oz Side mult sub așteptări — scris în 06.09.24 de ana mari din BRAșOV [BV] - nu recomandă
- Jun.2023 O plaja minunata — scris în 04.08.23 de Zooza* din MEDIAş [SB] - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Foarte mulțumiți! — scris în 15.08.23 de ux130338 din TIMIșOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Hotel de 3 stele la pret de 5 stele — scris în 22.08.21 de Rusu Lacramioara din BACăU - nu recomandă
- Sep.2019 Concediu reusit — scris în 27.09.19 de deeutza din PLOIEşTI - RECOMANDĂ