Anul acesta am mers la sigur, o cunostinta povestea ca a stat in hotelul Ovicris-Selena si ca a fost multumit asa ca am "mers pe mana ei" si bine am facut,
receptia renovata, receptionera care era atunci de tura foarte amabila stiind regula ca la cazare trebuie sa "pulsezi " ceva pentru o camera mai buna am pulsat si adevarat am primit cheile de la 3 camere sa-mi aleg ce-mi place, diferenta fiind de pozitionare vroiam camera fara prea mult soare.
Camerele sunt renovate, baile renovate, tv lcd, frigider in camera, mobilier aproape nou deci consider ca merita cei 120 lei/zi.
Terasa restaurantului gen "impinge tava" rezonabila dar mincarea cam naspa.
Restul ok
Trimis de virgilgurita in 09.08.14 21:13:05
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (virgilgurita); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.06153500 N, 28.63195900 E - CONFIRMATE
Bună informaţia despre renovare. Şi binevenită.
@webmasterX: este pe strada 23 August colt cu strada Garii, iar hotelul este clasificat 2 stele nu 3 cum apare pe site.
@virgilgurita: Am modificat clasificarea hotelului, mulţumim.
Te-am ruga să (re) verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
- Aug.2022 O vacanta minunata — scris în 10.09.22 de ux127191 din ARAD - RECOMANDĂ
- Jul.2022 In vacanta la Selena Ovicris — scris în 06.07.22 de ZED22ZED din CARACAL - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Recomand merita — scris în 23.08.20 de ux117114 din TIMIșOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Cazare și servicii Ovicris — scris în 28.07.19 de Alex@ din BORCA [NT]
- Aug.2018 Amintiri dragi de neuitat! — scris în 10.08.22 de ux126599 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Fugiti de acest hotel — scris în 11.08.18 de Nicu. din DROBETA-TURNU SEVERIN - nu recomandă
- Jul.2018 Oribil — scris în 18.11.18 de Katja din TâRGOVIşTE [DB] - nu recomandă