EXCELENT
In vacanta la Selena Ovicris
Am ales aceasta locatie cautand pe net, un raport de pret si de apropiere de plaja. Sigur ca am mai fost in Eforie, iar acum am ales Selena Ovicris.
despre SERVICII
Am fost primiti cu amabilitste, nu am asteptat mult. Chiar acum, cand scriu, ne aflam intr-o camera racoroasa la parter. Nu pot sa ma pronunt despre profesionalismul gazdelor, ca nu am contact prea mult cu ei, nu ii urmaresc dar sunt convins ca sunt profesionisti f. buni din moment ce gestioneaza hoteluri, restaurante si personal de serviciu. Nu oricine reuseste, cred eu, sa se achite de o astfel de misiune.
despre CAMERE & COND. CAZARE
De cum am intrat in camera am simtit un aer racoros (1 iulie 2022), in jur era curatenie, baia este functionala, avem aer conditionat. Am dormit foarte bine.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Pana in prezent nu am mamcat la restauranrul hotelului dar de maine vom servi pranzul aici, la Selena Ovicris. Pretul pare accesibil. Un pranz costa 25 lei de persoana.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Poti sa-ti alegi ce plaja vrei, sa faci ce vrei, sa consumi ce vrei. Marea este la fel de frumoasa pentru toti, sper.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Poti sa te distrezi cum vrei si unde vrei. La acest hotel este internet, tenis de masa.
Trimis de ZED22ZED in 06.07.22 18:11:27
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ZED22ZED); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.06153500 N, 28.63195900 E - CONFIRMATE
@ux125791: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Văd că sunteți încă acolo (sau în zonă). Deşi de multe ori nu publicăm impresiile scrise "live" din sejur, în cazul de faţă vom face o excepţie, în scopul facilitării luării legăturii cu voi — de către alţi turişti, care probabil vor ajunge acolo, unii în scurt timp! — cât sunteţi încă în sejur, pentru posibile întrebări / răspunsuri, de multe ori foarte utile — în direct, de la "faţa locului".
Completări, ajustări (inclusiv în privinţa notelor şi calificativelor acordate) — pot fi aduse prin rubrica ecouri, la finalul sejurului.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 08033&hid=15528.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux125791 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
Prețul completat -- 1600 lei -- sigur este corect, pentru 2 ad + copil 12 ani, 9 nopți cazare??!
Sau e cumva, prețul per persoană (sau alte variante)?
In legatura cu pretul, am rezervat din feb. ' 22, doar cazare, 1600 lei, 9 nopti, doi adulti si un copil.
In camera s-a mai introdus un pat pentru o persoana si totul este f. bine, este curat si racoare.
Desigur, cine vrea conditii extra este liber sa-si caute orice doreste, se gaseste absolut orice pe aici.
Azi vom manca la restaurantul hotelului.
Cu prietenie, Dumitru.
- Aug.2022 O vacanta minunata — scris în 10.09.22 de ux127191 din ARAD - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Recomand merita — scris în 23.08.20 de ux117114 din TIMIșOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Cazare și servicii Ovicris — scris în 28.07.19 de Alex@ din BORCA [NT]
- Aug.2018 Amintiri dragi de neuitat! — scris în 10.08.22 de ux126599 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Fugiti de acest hotel — scris în 11.08.18 de Nicu. din DROBETA-TURNU SEVERIN - nu recomandă
- Jul.2018 Oribil — scris în 18.11.18 de Katja din TâRGOVIşTE [DB] - nu recomandă
- Jul.2018 Cazare — scris în 04.08.18 de romeo- din CRAIOVA - RECOMANDĂ