Foarte bine
Am calatorit in Milano cu un grup de prieteni si am ales sa stam la hotel Oro Blu din Piazza Lotto, Fiera Milano.
Hotelul este situat in zona metropolitana a Milano, dar se ajunge foarte usor cu metroul atat de la Statione Centrale, cat si de la Dom sau de la Naviglia. Statia de metrou unde este localizat hotelul se numeste Lotto si trec pe aici atat linia M5 (lila) cat si linia M1 (rosie).
Stadionul San Siro este la 10 minute de mers pe jos.
La 2 minute de hotel se gaseste un supermarket foarte bine aprovizionat.
Am avut mic dejun inclus care a fost foarte variat (lactate, branzeturi, mezeluri, unt, dulceata, oua fierte, cereale, nutella, croisante) si bineinteles espresso.
Am avut rezervate 2 camere duble si o camera tripla. Nu am facut poze pentru ca cele de pe site-ul hotelului sunt intocmai ca in realitate.
Camerele au fost curate, menajul se face zilnic. Exista minibar in camera iar apa este din partea casei.
Domnii de la receptie desi sunt trecuti de 40 de ani, stiu foarte bine engleza si sunt foarte amabili, ne-au ajutat cu foarte multe informatii.
semnal wi fi foarte bun atat in camere cat si in sala de mese si lobby.
Trimis de gabri_oana in 17.08.16 08:49:43
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gabri_oana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@gabri_oana: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 76&ridAnt=72226
@webmaster10: da coordonatele sunt corecte
@gabri_oana - am uitat sa specific in articolul de mai sus, ca toate camerele aveau AC, baia camerei in care am stat era dotata cu dus bideu chiuveta si WC.
Ca un mic minus, pentru ca tine de preferintele pesonale, pernele erau cam tari.