A treia noapte de cazare din turul Moldovei, am stabilit sa fie in Suceava, in oras.
Am ales hotelul, recunosc, si pe considerente financiare, dar si pentru ca interioarele aratau bine, iar pensiuni disponibile nu prea am gasit in oras.
Incep prin a spune ca hotelul este situat in cartierul Burdujeni, in apropierea garii, o zona destul de tranzitata si cu blocuri cu locatari care mi s-au parut destul de dubiosi!!! Am parcat masina in fata hotelului si ne-am rugat sa o gasim intreaga a doua zi.
Hotelul era destul de plin, pentru ca, fiind accesibil, trageau acolo autocare intregi cu persoane in varsta, probabil la fel ca si noi, intr-un tur al Moldovei.
Desi seara a fost destul de zgomotoasa din cauza persoanelor din blocurile alaturate care stateau pe bordura, cu berea langa ei si cu traditionala samanta, scuipata in strada, noaptea a fost linistita, auzindu-se doar foiala celor din alte camere.
La receptie lucrurile au mers usor si repede, ne-am inregistrat, am platit si ni s-au repartizat camerele in cateva minute.
Am primit 2 camere la etajul 2, in capatul holului, una dubla (S2) si una tripla (26). Pe hol mirosea a vopsea, semn ca se renovase de curand.
In camere era curatenie, gresie pe jos, frigider in camera tripla (vechi, antic si de demult, fara maner, nu m-am riscat sa-l deschid!!!), televizor cu tub, plase de tantari la geamuri. In baia camerei triple am regasit un boiler, si cu surprindere, am vazut ca amandoua camerele aveau cate 2 baterii de dus!!! E prima oara cand vad asa ceva!
Camera dubla avea doua paturi, dintre care unul dublu si unul single, si era mai mare decat cea tripla, avand si un hol mic la intrare.
Hotelul este modest, conform stelelor lui, cu deficiente minime (becul din camera tripla se stingea si se aprindea dupa nicio logica, poate era legat la alta camera :) !!), dar pentru un somn de o noapte si un dus fierbinte este bun.
A, si avea si internet gratuit, la o viteza foarte buna!!!
In apropiere, spre gara, este o statie de autobuz care merge in centru, si mai multe magazine mici, printre care si o brutarie de unde am luat placinte poale in brau si cu mere, calde!!!
Desi, ne-a ingrozit un pic zona, totusi nu am avut incidente de niciun fel.
Trimis de vulpe mihaela in 13.06.17 11:41:14
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SUCEAVA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vulpe mihaela); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "Orizont Hotel, SUCEAVA" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)@webmasterX: Buna. Este ok. Mersi.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)
— e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.
@vulpe mihaela:
Interesanta baia, n-am vazut pana acum asa ceva. Dar daca e ce cred eu, prevazatori oamenii!!!
@elviramvio: Da, poate vor sa faca ambii ocupanti ai camerei duble in acelasi timp dus si sa nu se certe !
@elviramvio: Da, desi nu cred ca o sa placa prea tare hotelului !