Am avut nunta pe 25 mai 2014, am fost foarte dezamagiti de servire de gustul mancarii, iar la sfarsitul zilei ramasesem fara camera nuptiala - proasta organizare la receptie. Cazasera invitati de la nunta in loc sa rezerve o alta camera. Mentionez ca rezervarea noastra era facuta de un an si reinnoita cu o sapt inainte; pana la urma ne au cazat intr o alta camera dar nu era cea aleasa de noi in ctr de nunta.
Mancarea anul trecut cand am degustat era incredibil de gustoasa, insa la nunta ne-au servit-o fara gust si cantitate mai mica in farfurii. Nu se compara gramajele sau gustul. Cred ca trebuia sa stim din timp ca bucatarul este schimbat si sa regustam. Supa crema a ramas printre dinti ne-au spus prietenii. Anul trecut era spuma crema fina albicioasa acum era aproape tocanita. Noi cand am mancat lasagna era incredibil de gustoasa acum am inteles de la invitati ca era subtire si uscata, nu mai zic de aranjament nu era la fel de bogat ca la degustare la niciun fel de mancare.
Un aspect important a fost taierea tortului in bucatarie unde am inteles si s a observat cum chelnerii mancau din el, feliile erau foarte subtiri, noi am luat in plus 4 kg special ca feliile sa fie mari. Tortul se taie in fata imvitatiilor!
Noi am fost corecti am platit pana la ultimul cent.
Trimis de Wookie in 29.05.14 07:08:40
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Wookie); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Wookie: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Și... casă de piatră!
- Jan.2025 Din greșeli învățăm — scris în 15.01.25 de Axycef din BACăU
- Dec.2024 În căutarea zăpezii la Orizont Predeal — scris în 30.12.24 de kmy din JILAVA [IF] - RECOMANDĂ
- Jul.2024 Ne-am simțit excelent — scris în 19.07.24 de Alex Feraru din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Jan.2024 Vacanta reusita — scris în 07.01.24 de ux132350 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Nov.2021 Nava Amiral — scris în 03.02.22 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2020 Hartia igienica de la Hotel Orizont Predeal — scris în 30.11.20 de Maria... din CRAIOVA
- Jan.2020 Hotel Orizont — scris în 04.01.20 de Alina2005raul din CONSTANTA - nu recomandă