Hotel decent - renovat nou, pozitie buna, curatenie, personal amabil atat cat am avut nevoie. Se face zilnic curatenie in camera chiar daca am stat doar 2 zile (vazusem alte pareri in care se specifica ca nu s-ar face zilnic)
Baia curata, obiectele sanitare de calitate superioara.
Era singurul hotel din Predeal ocupat 100% si asta spune multe (in perioada in care am fost).
Nu se plateste parcarea, am vazut alte pareri ca s-ar plati separat - poate au rezolvat si aceasta problema - parcare mare si bine organizata. Nu ma deranjeaza pretul parcarii pe zi, ma deranjeaza faptul ca nu se stie de existenta acestor preturi suplimentare de la inceput - oricum nu se plateste, sau nu am platit eu.
SPA curat, cu 3 tipuri de saune, atmosfera de relaxare si odihna - foarte util daca prinzi o zi mai ploioasa, la pranz dupa masa sau dupa o noapte de petrecere - pretul SPA inclus in camera de hotel.
Am rezervat camera dubla superioara - care are si balcon - micut, dar util. Rezervarea a fost cu patut de copil in camera, pe care l-am gasit pregatit si aranjat, semn ca au tinut cont si au respectat cerintele clientilor din timp
Micul dejun ok, nu ceva deosebit, putine variante, mai ales ca hotelul era plin, dar nici nu imi doream mai mult. Exista 2 restaurante unde se poate manca - nu le-am incercat - nu era atmosfera.
Ca si minusuri - camerele nu au balcon - au doar apartamentele si cele superioare. Nu se poate face rezervare pe booking, dar exista alternative.
Daca mai ajung in zona o sa revin cu placere.
Trimis de expert in 07.06.12 12:07:04
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (expert); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2024 Ne-am simțit excelent — scris în 19.07.24 de Alex Feraru din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Jan.2024 Vacanta reusita — scris în 07.01.24 de ux132350 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Nov.2021 Nava Amiral — scris în 03.02.22 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2020 Hartia igienica de la Hotel Orizont Predeal — scris în 30.11.20 de Maria... din CRAIOVA
- Jan.2020 Hotel Orizont — scris în 04.01.20 de Alina2005raul din CONSTANTA - nu recomandă
- Dec.2019 Hotel Orizont - e loc de mai bine — scris în 30.12.19 de Razvan T.* din BERTEA [PH] - RECOMANDĂ
- May.2019 Instalatia de scurgere de la dus nu functioneaza — scris în 19.05.19 de getachiriac din PLOIESTI - nu recomandă