In fiecare an la sfarsitul lunii octombrie merg la munte, sperand sa prind prima zapada. Pana sa fie inchis pentru renovare am mers de mai multe ori la acest hotel. Anul acesta, spre deosebire de alti ani, nu a nins dar a fost o vreme frumoasa.
Am sosit la hotel vineri la pranz unde am fost impresionati de frumusetea hotelului renovat. Totul este nou.
Dupa ce ne-am cazat intr-o camera executiva (pret 250 lei/noapte) am coborat la piscina la indemnul fiicei mele. Aerul de aici si apa sunt calde. Langa piscina sunt doua jacuzzi si o sala de fitnes. Din pacate pentru masaj nu am putut prinde o programare, fiind ocupat pana duminica la ora 14 (probabil pretul redus de 30 lei/30 min. fiind motivant). Am incercat si cele trei saune (foarte relaxante).
Seara am luat cina la restaurantul hotelului. Preturile la mancare sunt acceptabile pentru mancarurile specific romanesti si cam mari pentru specialitati. Orchestra intretine o atmosfera placuta si se danseaza.
Sambata, dupa micul dejun am mers pe jos pana la Cabana 3 Brazi (circa 6 KM), timpul fiind frumos. Aici am servit platouri cu produse taranesti, iar apoi ne-am intors la Orizont.
Dupa amiaza am repetat programul de piscina, iar seara a fost deasemenea reusita.
Duminica dimineata, dupa micul dejun, am iesit la plimbare prin Predeal.
In luna noiembrie am revenit la acet hotel (din pacate doar pentru o noapte), fiind invitat de un prieten, care si-a sarbatorit ziua de nastere. A fost deasemenea superb, atat la SPA cat si la restaurant.
Abia astept sa merg din nou aici.
Trimis de dorupetre in 21.11.10 13:25:52
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dorupetre); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Hotelul Orizont cred ca este un reper pentru generatia mea, la fel si hotel Cioplea, de el nu mai stiu nimic.
Predealul imi place cel mai mult iarna, de fapt "imi placea", acum daca nu mai pot schia... ce sa fac sa ma uit la altii?
Frumos rw.
ptr. balasa violeta: fostul hotel cioplea este actualul hotel belvedere si este administrat de fam. Copos.
”la fel si hotel Cioplea, de el nu mai stiu nimic
”fostul hotel cioplea este actualul hotel belvedere si este administrat de fam. Copos
AmFostAcolo în Ianuarie 2010, la Belvedere (review-ul îl găsiţi dând click aici), nu este administrat de Copos, se pare că are 2 proprietari, printre care Anghel Iordănescu, dar asta nu face cu nimic hotelul mai bun.
Acum, revenind la Orizont (adică la subiect), nu AmFostAcolo, dar m-am convins că-i un hotel forte bun, aşa că, l-am pus pe listă.
@dorupetre
Iti multumesc pentru ca mi-ai amintit de Orizont. Sunt cativa ani buni de cand nu am mai calcat pe acolo tocmai pentru ca stiam ca este in renovare. Chiar ne intrebam zilele trecute oare ce o mai fi pe acolo, pentru ca este relativ aproape de Campina si in anii trecuti acolo mergeam sambata si duminica la munte si la piscina deopotriva.
Cam asa este programul la Orizont. Piscina, piscina pana obosesti, masa, un pic de odihna si apoi drumul frumos pe jos pana la Trei Brazi. Acolo nu ratezi mancarea grozava cu specific romanesc.
In ultimii ani, DN1 samabata si duminica s-a aglomerat atat de tare incat am renuntat. Iar in orasul nostru mic ducem din greu dorul unei piscine acoperite. Stiu ca la Montana la Sinaia mai este dar era destul de scumpa. Si mai este si la Mara dar nu am idee cat costa intrarea si nici cum arata.
Ai putea sa imi spui cat costa intrarea la piscina la Orizont pentru cei care nu sunt cazati in hotel?
Ultima data cand am fost era o singura sauna si nu aveau jacuzzi.
Vacante frumoase, chiar si doar doua trei zile!
TEOANCA,
Nu stiu cat costa intrarea la piscina pentru cei care nu sunt cazati in hotel, dar pot sa iti spun ca merita sa vii la aceasta piscina, apa fiind foarte curata si calda cum numai la Paradisul Acvatic am mai intalnit. Iar despre jacuzii, fara cuvinte! Sigur iti va placea.
Da, ai dreptate am facut o mica confuzie intre propietari. Scuze.
am fost si eu acum cativa ani la acest hotel, atunci am fost destul de multumit de serviciile oferite, dar acum dupa renovare inteleg ca hotelul si-a sporit conforul si si-a imbunatatit serviciile! util review-ul tau cu aceste noutati! felicitari si un super bonus!
Felicitari pt. review! intradevar un hotel de retinut pt o vizita in Predeal.
- Jul.2024 Ne-am simțit excelent — scris în 19.07.24 de Alex Feraru din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Jan.2024 Vacanta reusita — scris în 07.01.24 de ux132350 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Nov.2021 Nava Amiral — scris în 03.02.22 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2020 Hartia igienica de la Hotel Orizont Predeal — scris în 30.11.20 de Maria... din CRAIOVA
- Jan.2020 Hotel Orizont — scris în 04.01.20 de Alina2005raul din CONSTANTA - nu recomandă
- Dec.2019 Hotel Orizont - e loc de mai bine — scris în 30.12.19 de Razvan T.* din BERTEA [PH] - RECOMANDĂ
- May.2019 Instalatia de scurgere de la dus nu functioneaza — scris în 19.05.19 de getachiriac din PLOIESTI - nu recomandă