Hotelul este renovat si deschis in luna iunie. Camera este mare, cu o vedere superba, are un perete din geam.
Apa din piscina este caldă, 26 de grade, personalul foarte amabil... o doamnă ne-a explicat si prezentat cele trei tipuri de saună: umedă, uscată, cu infraroşu, ne-a dat prosoape şi ne-a condus spre jacuzzi. Halatele de baie, prosoapele sunt impecabile.
Micul dejun este gustos şi variat. Preţurile sunt cam mari (Tiramisu 18 lei, Pinacolada 22 lei)... foarte bune şi frumos prezentate.
Parcarea se plăteşte separat 12lei/zi -este supravegheată cu camere video.
Noi am mâncat la Cabana Trei Brazi unde preţurile sunt acceptabile: platou Trei Brazi - 28 lei, bulz ciobănesc 18 lei, cârnaţi ciobăneşti cu cartofi prăjiţi şi salată de castraveţi muraţi 18 lei, un pahar de vin roşu 4 lei.
Trimis de STEFAN I in 16.10.10 22:09:59
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (STEFAN I); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
In sfarsit s-a redeschis! Am vazut ca era in renovare cand am fost noi in noiembrie anul trecut la Hotelul Hera care este la cativa zeci de metri mai sus de Orizont. Noi am mancat aici in anii trecuti.
Din pacate preturile de care povestesti acum sunt destul de mari, nu am mancat un tiramisu peste 12 lei, iar la Hotel Hera am mancat cel mai bun care e mult mai ieftin!
Micul dejun si piscina sunt incluse in pretul sejurului?
Un vot ptr Stefan, si ptr hotel. Am fost si eu la Orizont saptamana trecuta si mi-a placut. Nu l-am vazut inainte de renovare, dar acum cred ca poate satisface orice pretentios.
Cazarea la receptie era de 230 (s) - 250 (d) lei cu mic dejun si spa incluse. Restaurantul e intr-adevar mai scump.
interesant hotelul, am trecut de foarte multe ori pe linga el, nu stiam ca este asa. multumesc de imformatie
Ce ma bucur ca s-a redeschis acest hotel de care ma leaga multe amintiri. Cu prima ocazie cand voi ajunge in Predeal la el imi doresc sa stau, macar un weekend.
Cei de la hotel doreau să facă un album cu fotografii şi impresii de-a lungul timpului... dacă vrei poţi să le trimiţi pe site-ul lor. Lângă hotel se construieşte un nou restaurant cu specific românesc.
- Jul.2024 Ne-am simțit excelent — scris în 19.07.24 de Alex Feraru din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Jan.2024 Vacanta reusita — scris în 07.01.24 de ux132350 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Nov.2021 Nava Amiral — scris în 03.02.22 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2020 Hartia igienica de la Hotel Orizont Predeal — scris în 30.11.20 de Maria... din CRAIOVA
- Jan.2020 Hotel Orizont — scris în 04.01.20 de Alina2005raul din CONSTANTA - nu recomandă
- Dec.2019 Hotel Orizont - e loc de mai bine — scris în 30.12.19 de Razvan T.* din BERTEA [PH] - RECOMANDĂ
- May.2019 Instalatia de scurgere de la dus nu functioneaza — scris în 19.05.19 de getachiriac din PLOIESTI - nu recomandă