EXCELENT
Am fost la un botez la rudele din Galati si am ales cazarea pe [... ] deoarece avem card de vacanta iar hotelul ni s-a parut a fi cel mai bun raport calitate - pret.
Drumul de la Ploiesti la Galati a durat cca 3 ore, iar pentru un traseu pe soselele din Romania s-a circulat OK - majoritatea soselelor au fost reabilitate de curand.
Cazarea a fost extraordinara. Aveti mai jos detaliile si aprecierile noastre.
Vom reveni cu siguranta - hotelul merita 4 stele cu brio.
despre SERVICII
Personal foarte amabil si primitor, adevarati profesionisti, mereu gata sa fie de ajutor clientilor cu servicii, recomandari etc.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camerele arata exact ca in pozele de pe site-urile Travelminit sau Booking- mobilier nou cu o usoara tenta de vintage. Patul foarte confortabil si odihnitor.
Baia spatioasa cu cabina de dus - foarte bine intretinuta (sincer e printre putinele cazuri in care am facut dus fara sa-mi fac probleme ca apar mici scurgeri pe pardoseala din cauza lipsei de etanseitate la cabina de dus, cum mi s-a intamplat chiar si la hoteluri de 4 stele).
Camerele au aer conditionat.
Curatenie zilnic in camera cu schimbare de prosoape si lenjerie (unde ati mai vazut asta la 3 stele?).
De retinut - camerele nu au balcon, dar nici nu am simtit nevoia, avand in vedere ca ne-am plimbat mult pe faleza Dunarii.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Mic dejun bogat si variat (la doar 5 lei/pers/zi e pomana curata).
Nu pot sa ma pronunt in privinta pranzului sau cinei deoarece am luat masa la rude sau in oras pe tot parcursul sejurului.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Locatia e excelenta pentru cei care vor sa se odihneasca. Hotelul e situat intre blocuri intr-un cartier foarte linistit.
Parcare gratuita in curtea hotelului.
Kaufland la doar 5 min de mers pe jos. Parcul turnului de televiziune e in spatele hotelului, iar plaja Dunarea la doar 11 min daca mergeti prin Parcul turnului de televiziune.
Catre faleza Dunarii puteti merge pe jos (cca 20 min) sau cu masina (5 min) - locuri de parcare berechet pe banda 1 de pe Bulevardul Marea Unire (nu e interzisa oprirea).
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Nu pot face prea multe aprecieri - am fost la un botez asa ca, in afara de o plimbare pe faleza in seara zilei de Vineri, cand am ajuns la destinatie, nu am avut alte activitati extra.
De retinut ca sunt o multime de baruri si restaurante pe faleza si in apropierea ei. Acestea devin ceva mai animate odata cu lasarea serii.
Trimis de mirelmo67 in 13.06.22 14:44:31
- A fost prima sa vizită/vacanță în GALAȚI
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mirelmo67); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.41409556 N, 28.02135770 E - neconfirmate încă
Odată cu primul review încărcat — unul bun — @mirelmo67: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Mutat în rubrica "Orient Hotel, GALAȚI" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 07667&hid=27515.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
@mirelmo67: ATENȚIE! referirile la AGENȚII și alte entități din România care funcționează pe principii COMERCIALE (portaluri web de profil etc) sunt INTERZISE
Puteți trimite, în schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (pe privat) - click pe numele utilizatorului, apoi, în fereastra nou-deschisă, pe linkul "Trimite mesaj pers".
Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI bifată. Opțiunea respectivă se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.
- Jul.2024 Orient Galați - Un Hotel Cochet La Marginea Dunării — scris în 22.07.24 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ