Super vacanta in Egipt
Super impresie despre Egipt respectiv Hurghada.
Bineinteles ca am avut tururi optionale si una dintre prietene a apelat la Amir care este proprietarul agentiei locale de turism Shahin Tours. Ospitalitatea este la ea acasa si asta sa dovedit prin diferiti oameninpe care i-am cunoscut in Egipt. Amir ne-a ajutat sa alegem excursiile optionale si intodeauna a a cules feedback.
Toate excursiile au fost foarte bine organizate si in siguranta maxima. Am intlnit oameni care au avut grija de grup. Multumesc Karim -Ghid Sahara Jeep Safari, Mido & crew - Ghid Orange Bay, Mohammad - Ghid Piramidele Ghiza, Akram - Luxor si nu in ultimul rand Amir pentru super vacanta
Trimis de Huiu in 30.10.19 21:57:26
- A fost prima sa vizită/vacanță în EGIPT
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Huiu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Huiu: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
===
”Cazarea a fost la hotelul Grand Resort desprins din 1001 nopti cu o super piscina si atmosfera relaxanta.
Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)
===
Mutat, la reorganizare, în rubrica "'Opționale' cu plecare din regiunea Hurghada, #EXCURSII şi CĂLĂTORII - HURGHADA [regiunea]" (deja existentă pe sait)
Bună ziua. Ați plătit extra transfer pt excursiile cu Amir? Ca am înțeles ca depinde unde e hotelul?
@lianna: Buna ziua, nu am platit suplimentar. Inclusiv transferul la excursii a fost in pretul initial al excursiei
- Feb.2024 Safari Light... — scris în 08.03.24 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jan.2024 Sphinx, Ramses, Isis - toate la un loc — scris în 28.03.24 de artemisa24 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Vacanta de nota 10 in Hurghada — scris în 16.08.23 de 13Deea din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Evitati [...] in Hurghada — scris în 04.07.23 de Marisia2023 din BUCURESTI - nu recomandă
- May.2023 Excepțională vacanță! (2) — scris în 26.05.23 de AdiOvi din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Vacanta visata — scris în 24.09.22 de Razeer2000 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Experiența din Hurghada — scris în 27.08.22 de Elena Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ