Recomandare, impresii agentii locale pentru excursii Hurghada
Buna tuturor cititorilor,
M-am intors din Egipt la finalul lunii iulie, am petrecut vacanta in perioada21-28.07.2019 in regiunea Hurghada, hotelul Sea Star Beau Rivage.
Ce recomandare as avea pentru cei care citesc rewiew-uri (prin prisma trairilor mele si experientelor din calatorii):este sa va informati intr-adevar, dar sa lasati loc propriilor experiente si trairi, va pot surprinde placut unele, oamenii, felul lor de a fi. Sotul meu s-a informat chiar foarte mult, a plecat pot spune cu conceptii ale altora legat de oameni si i-a luat ceva timp sa se convinga, si a fost placut surprins de corectitudinea oamenilor, cat de parolisti sunt, de puterea cuvantului dat, ajutorul si faptul ca-si dau toata silinta sa te faca sa te simti bine cat esti la ei in tara.
Tin sa-i multumesc lui AMIR si recomand agentia locala SHAHIN TOURS Hurghada, pe langa ca au preturi foarte bune, chiar la jumatate de pret fata de agentia romaneasca cu care am plecat (aceasta oricum am observat ca avea preturi pentru excursiile optionale chiar cu un sfert mai mari si decat agentia germana din hotelul unde am stat pentru turistii lor, si stim care este raportul salariilor)
Revenind la Amir, ne -a luat de la hotel, ne -a aratat orasul in drum catre agentia lui aflata langa un local cunoscut, am achizitionat de la el excursii la Cairo, Luxor, insula, apoi ne-a adus inapoi la hotel (ne-a dat bonus si plimbarea pe Nil la exursiile Cairo si Luxor).
Am fost luati de la hotel la ora fixata pentru excursii, am facut snorkeling, am vazut coralii si diversitatea de pesti.
Recomand, a fost o experienta unica sa pot vedea piramidele pentru care am si ales Egiptul ca destinatie anul acesta (una din cele sapte minuni ale lumii), relicvele din Muzeul de egiptologie, plimbarea cu camila la piramide, fauna acvatica a Marii Rosie.
Faptul ca am simtit siguranta in excursiile pe care le-am achizionat, prin felul cum a gestionat Amir impreuna cu cei care s-au ocupat efectiv de excursii, am simtit ca le PASĂ, ca fac tot posibilul sa ai o experienta placuta, nu te fac sa te simti neglijat indiferent de ce nationalitate ai.
Inca ceva, ceea ce-mi place la excursiile optionale contractate prin agentiile locale in tarile unde am mai fost, ca si aici, este multiculturalitatea, faptul ca poti socializa cu oameni din toate colturile lumii, ii poti simti ca oameni, cultura, religie, felul cum se raporteaza la anume situatii.
Chiar daca orasele prin care treci treci nu sunt din cele luxoase, intalnesti gunoaie si mirosuri, este totusi o experienta unica tinand cont de istoria tarii din cele mai vechi timpuri si de ceea ce au conservat pentru noi si generatiile ce vin.
Hotelul de 5 * nu m-a impresionat, la interior se cunoastea ca nu a fost renovat, insa totul era curat si functional, nu pot sa spun ca mi-a displacut foarte mult; un plus-curatenia zilnica era riguroasa); holul spre care dadea camera era impresionant cu coloane si vederea spre mare, camera avea vedere catre piscina dar se vedea si marea; in lobby erau flori naturale, buchete impresionante de crini albi parfumati. Spatiul exterior foarte bine intretinut, curat, plaja proprie deasemenea foarte curata, apa clara, nisipul fin.
Mancarea nu foarte diversificata de la zi la zi, insa aveai ce alege, si mai important, nu am avut probleme digestive din cauza mancarii, deci nu a fost un inconvenient major acesta.
Sfatul meu totusi ca dupa ce cititi rewiew-uri sa lasati loc pentru propriile experiente si trairi.
Vacanta placuta tuturor, indiferent de destinatie!!!
Trimis de Cris 75 in 07.08.19 20:50:05
- A fost prima sa vizită/vacanță în EGIPT
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Cris 75); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Cris 75: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 29&ridAnt=95484
===
”am petrecut vacanta in perioada21-28.07.2019 in regiunea Hurghada, hotelul Sea Star Beau Rivage.
Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)
===
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Excursii opționale cu plecare din Hurghada, HURGHADA (orașul)" (deja existentă pe sait)
- Feb.2024 Safari Light... — scris în 08.03.24 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jan.2024 Sphinx, Ramses, Isis - toate la un loc — scris în 28.03.24 de artemisa24 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Vacanta de nota 10 in Hurghada — scris în 16.08.23 de 13Deea din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Evitati [...] in Hurghada — scris în 04.07.23 de Marisia2023 din BUCURESTI - nu recomandă
- May.2023 Excepțională vacanță! (2) — scris în 26.05.23 de AdiOvi din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Vacanta visata — scris în 24.09.22 de Razeer2000 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Experiența din Hurghada — scris în 27.08.22 de Elena Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ