Evitati [...] in Hurghada
Tour operatorul nostru a fost [... ] care ne-a preluat de la aeroport la resort. Imediat ce am ajuns am fost dusi intr-o sala unde ni s-au dat informatii generale despre resort 10 minute.
Restul timpului pana la masa si checkin ne-au tot povestit cat de infricosator este Egiptul, sarac, agresiv si ca nu suntem in siguranta daca facem un pas fara ei inafara resortului. Ca toti vor incerca sa ne pacaleasca, sa ne fure si sa profite de noi ca turisti.
Pe fondul caldurii, a oboselii drumului (zbor de la 6 dimineata) si a fricii induse au urmat ofertele lor de excursii.
Desi eram oarecum documentati deapre preturi si ce tipuri de excursii am putea face din Hurghada, n-am mai avut curaj sa finalizam rezervarile facute de acasa si am luat excursiile cu [... ]. Motivul principal a fost ca ne-au spus ca ei sunt singurii care au politist cu grupul de turisti si asa suntem safe.
Preturile propuse au fost foarte mari in comparatie cu ce vazusem pe internet sau direct pe plaja zilele urmatoare. Preturile doar vag negociabile, excuriile ne-customizabile in functie de grup.
Am fost incantati ca au ghizi in limba romana, grupul nostru avand 4 copii mici. La fata locului desi vorbeau romana, pentru copii a fost dificil sa intelega ce spun si nu prea puteau urmari informatiile.
Grup de 9 persoane (5 adulti si 4 copii) am luat excursie la Cairo old city, Luxor si Seascope. Le-am platit pe loc si am primit voicher. Ni s-a spus ca fata de alti organizatori ei ofera rambursare pentru ca avem voucher.
Excursiile la Cairo si Luxor au avut putin timp la atractiile principale si majoritatea timpului a fost petrecut la magazine (papirus, bumbac, parfumuri si alabastru). In mare 1 ora la piramide/luxor si cateva ore ore la magazine. Pe repede inainte la obiective si "hai sa mai stam" la magazine.
Dupa aceste 2 excursii era prea obositi pentru altceva si am cerut anularea Seacope (cu barca de vazut corali).
Stiam deja ca pretul Seascope este de 2-3 ori mai mare decat la oricare alt tour operator.
Cand am cerut returnarea banilor am fost anuntati ca primim inapoi doar 50%. Dupa multe discutii ni s-au promis 85% care de fapt au fost 70%. Suma primita inapoi, de 180 $, i-am primit cand am plecat spre aeroport (desi anuntasem cu 3 zile inainte) in bancnote de 1$.
Ghizii slab pregatiti, multe glume misogine.
Trimis de Marisia2023 in 04.07.23 13:46:22
- A fost prima sa vizită/vacanță în EGIPT
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Marisia2023); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ATENȚIE! referirile la AGENȚII și alte entități din România care funcționează pe principii COMERCIALE (portaluri web de profil etc) sunt INTERZISE
Puteți trimite, în schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (pe privat) - click pe numele utilizatorului, apoi, în fereastra nou-deschisă, pe linkul "Trimite mesaj pers".
Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI bifată. Opțiunea respectivă se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 111511&hid=3529.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
Despre ce agentie este vorba? Ca sa evitam astfel de evenimente.
Din păcate, așa procedează ghizii agențiilor colaboratoare. Și agențiile locale au ghizi vorbitori de limba română, plus prețuri mult mai mici, iar securitatea turiștilor este aceeași, indiferent de agenția aleasă. Data viitoare n-o să mai fiți păcăliți!
- Feb.2024 Safari Light... — scris în 08.03.24 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jan.2024 Sphinx, Ramses, Isis - toate la un loc — scris în 28.03.24 de artemisa24 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Vacanta de nota 10 in Hurghada — scris în 16.08.23 de 13Deea din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- May.2023 Excepțională vacanță! (2) — scris în 26.05.23 de AdiOvi din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Vacanta visata — scris în 24.09.22 de Razeer2000 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Experiența din Hurghada — scris în 27.08.22 de Elena Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Excursii optionale in Egipt cu agentie locala — scris în 01.08.22 de alexsiatat din SUCEAVA - RECOMANDĂ