Excursii de vis in concediul din Egipt
Am plecat in Egipt cu scopul de a face cat mai multe excursii si a vizita cat mai mult cu putinta, de aceea ne-am documentat de acasa despre locuri de vizitat si bineinteles despre agentii locale cu care sa putem face acest lucru.
Bineinteles ca am fost asaltati si acolo de oferte de la multe agentii, dar am avut norocul sa gasim pe cea mai buna pentru noi si nevoile noastre, seriozitate, promptitudine si servicii excelente.
Am vizitat Cairo (orasul vechi, piramide si muzeul intr-o singura zi) cu un ghid extraordinar recomandat de agentie, multumim Hany, cel mai profi ghid, egiptolog de profesie care ne-a oferit o zi de neuitat.
Am vizitat si Luxor, de asemenea prin aceeasi agentie, si aici am avut parte de un ghid perfect, care ne-a oferit informatii si ne-a dus in locuri extraordinare, Valea Regilor, temple antice, am facut si o mica croaziera pe Nil spre insula Bananelor.
Am ales sa mergem si pe Paradise Island cu un vas de croaziera, in largul Marii Rosii am facut snorkeling, si am vizitat insula care este intradevar un colt de rai. Va recomand cu mare drag. O insula exotica asa cum vezi in filme, apa cristalina si locuri frumoase, amenajate pentru relaxare si poti face muuulte poze frumoase pentru a tine vii amintirile din acest loc.
Multumim din suflet Hany si Medo Fateem (Bon Voyage) pentru frumoarele excursii si experiente pe care cu siguranta nu le vom uita niciodata!
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Singurul lucru ce nu mi-a placut este faptul ca esti asaltat de comercianti mai peste tot, nu poti sa cumperi un suvenir linistit, sar pe tine ca lupii. ????
Trimis de ux122494 in 11.09.21 10:15:42
- A fost prima sa vizită/vacanță în EGIPT
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux122494); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux122494: Buna, imi. poti dpune, te rog, cam cat a durat croaziera pe Paradise Island?
Multumesc.
- Feb.2024 Safari Light... — scris în 08.03.24 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jan.2024 Sphinx, Ramses, Isis - toate la un loc — scris în 28.03.24 de artemisa24 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Vacanta de nota 10 in Hurghada — scris în 16.08.23 de 13Deea din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Evitati [...] in Hurghada — scris în 04.07.23 de Marisia2023 din BUCURESTI - nu recomandă
- May.2023 Excepțională vacanță! (2) — scris în 26.05.23 de AdiOvi din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Vacanta visata — scris în 24.09.22 de Razeer2000 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Experiența din Hurghada — scris în 27.08.22 de Elena Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ