EXCELENT
Croaziera de vis Hurghada!!!
O vacanță de vis în Egipt înseamnă excursii la piramide, pe urmele istoriei milenare a Egiptului, dar și croaziere speciale. O excursie cu vasul de croaziera, de la Hurgada până pe una dintre plajele Giftun Island oferă o altă perspectivă asupra Egiptului.
Pe Orange Bay, în partea de vest a insulei, la Mahmya sau pe Insula Paradisului, spre sud, se simte sălbăticia frumoasă a Mării Roșii, mai ales dacă plaja se combină cu scufundările. Snorkelingul este cel mai nou trend și constă în observarea peștilor exotici și a coralilor, într-o pauză de înot cu ghid acvatic, echipament de protecție și vestă de salvare. Se pot bucura de aventură și cei care nu știu să înoate și nu fac scufundări. Chiar și copiii, care au însoțitor.
Din momentul în care l-am întâlnit pe instructorul nostru, Mohamed, ne-am simțit în largul nostru și ne-am bucurat de fiecare minut al experienței noastre de scufundări.
Am făcut cursul introductiv pentru siguranta. Am avut câteva rezerve cu privire la săritul în mare cu un rezervor de oxigen pe spate și fără experiență, dar ne-am bucurat fiecare minut - totul datorită lui Mohamed, care a făcut întreaga experiență de scufundare atât de distractiva si placuta. În orice moment m-am simțit în siguranță știind că sunt în mâinile unor profesioniști cu experiență. Vă mulțumim pentru răbdare și experiența amuzantă care a deschis o lume cu totul nouă.
Celor care se gândesc să traiasca experienta - nu veți regreta!
Il puteti contacta pe Mohamed la nr. de telefon [... ]
Trimis de maldinutza in 12.05.21 11:53:20
- A fost prima sa vizită/vacanță în EGIPT
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (maldinutza); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@maldinutza: Pe AmFostAcolo nu acceptăm postarea în clar a informaţiilor de tip date personale (nume, numere de telefon, adrese de mail etc) — sunt interzise, de ceva timp, și de lege. Aceste info se pot trimite/primi însă prin mesaje private, destinatarul primind aceste mesaje în aceeaşi căsuţă de mail în care primeşte şi înştinţările despre ecouri.
Pentru a transmite un mesaj personal: click pe linkul "mesaj pers" afişat la fiecare ecou, lângă username (click pe „pliculeț”).
Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă bifată opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI. Opțiunea se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.
@maldinutza: Păi, așteptam pozele din adâncuri dacă tot ai făcut scufundări. Ce ai văzut acolo?
Toți fac snokeling, putini fac scufundări. Băiatul meu e amator de așa ceva, doream sa îi arăt diferența dintre Egee și Marea Rosie, sa îi arat poze din adâncul marii.
- Feb.2024 Safari Light... — scris în 08.03.24 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jan.2024 Sphinx, Ramses, Isis - toate la un loc — scris în 28.03.24 de artemisa24 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Vacanta de nota 10 in Hurghada — scris în 16.08.23 de 13Deea din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Evitati [...] in Hurghada — scris în 04.07.23 de Marisia2023 din BUCURESTI - nu recomandă
- May.2023 Excepțională vacanță! (2) — scris în 26.05.23 de AdiOvi din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Vacanta visata — scris în 24.09.22 de Razeer2000 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Experiența din Hurghada — scris în 27.08.22 de Elena Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ