Am stat 3 nopti in acest hotel, situat la marginea orasului in partea de est, mai precis; camera spatioasa, cu dotari minimaliste; fara papuci, halat dar cu seif; paturile situate unul dupa altul, stil vagon, desi am solicitat pat matrimonial. Lenjeria de calitate, salteau ok, ne-a oferit un somn odihnitor.
La baie aveau o usa ciudata, initial am crezut ca este o debara si cautam cu insistenta baia...
Aveau manere la usa stil debara iar pe partea opusa niste cercuri incastrate in lemn de care trebuia sa tragi sa inchizi usa... usa care nu se inchidea complet! mai explicite cred ca sunt pozele...
In rest totul ok; micul dejun generos, variat, pe toate gusturile, se pare ca si asiaticii, de care era plin hotelul, au fost multumiti. De alfel, toata Praga era plina de marele popor de la rasarit...
Hotelul nu are posibilitati de room service, asa ca ajungand tarziu, dupa ora 22, am facut foamea... oricat am cautat in imprejurimi nu am gasit nimic deschis...
Una peste alta, a fost ok, exceptand distanta mare fata de zonele de interes ale Pragai.
Trimis de michirec in 27.05.18 11:43:50
- A fost prima sa vizită/vacanță în CEHIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (michirec); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@michirec: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
===
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Olympik Tristar Hotel, PRAGA" (deja existentă pe sait)
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
@webmaster26: Da, e corect.
- Aug.2016 Hotel Olympik Tristar Praga — scris în 03.09.16 de geese din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Hotel vechi, comunist — scris în 21.08.12 de christall* din BUCUREșTI - nu recomandă
- Nov.2010 Conditii excelente de cazare — scris în 09.11.10 de Darklocks din FLORIDA - RECOMANDĂ
- Sep.2009 Vacanta de vis la Praga — scris în 30.09.09 de miha70 din SIBIU - RECOMANDĂ