In insula Thassos, in satul Skala Rachoni am petrecut un concediu de 8 zile deosebit de placut. Dupa 8 ani de all inclusive de 5 stele in Turcia vacanta in Thassos a reprezentat o mare si placuta surpriza pentru familia mea. Asezat intr-o livada de maslini, apartamentul inchiriat foarte convenabil de la familia Olivera a reprezentat cea mai mare placere a ultimilor ani in materie de turism.
Apartamentul consta in living, bucatarie, baie, dormitor, dotari de ultima generatie atit in bucatarie cat si in living, mobilier modern si nou (locatia a fost inaugurata in apr. 09) au fost cateva din surprizele oferite de tinerele noastre gazde. Suplimentar relaxarii oferite au fost grillul din gradina si locul de parcare bine securizat.
Plaja care ne-a atras cel mai mult a fost Pachis (cam 2-3 km distanta) dupa care urmeaza in preferinte Aliki, Golden Beach si Paradise Beach. Masa exceptionala la o taverna pe malul marii (festival de peste si fructe de mare) si binenteles la rest. Doukas (unde romanii sunt tratati regeste) din Thassos. Mare regret ca nu am apucat sa vizitam manastirea Arh. Mihail si satul Theologos. Dar pt vara aceasta promit sa nu le pierdem din program.
Pt un sejur ieftin, linistit, spectaculos impreuna cu copiii va recomand cu caldura Skala Rachoni - Apart. Olivera... nu o sa regretati... vacanta placuta!
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (steliano); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Buna seara! Un nr. de tel. al familiei Olivera, ai cumva sau adresa de messenger, un pret estimativ daca imi poti comunica si nr de paturi din apartament. multumesc.
Salutare. Interesanta locatia aleasa de tine. Spune-ne si un pret si despre dotarile apartamentului, eventual niste fotografii. Din ceea ce spui plaja era destul de departe si e musai sa ai masina? Vila avea si piscina?
Incerc sa va raspund tuturor: pt irma - acceseaza site-ul fam Olivera: apartments-olivera.gr/ acolo gasesti informatii suplimentare despre locatie si datele de contact ale proprietarilor; pt dragos 6-pret informativ 50 euro / noapte / apartament - care inseamna living cu canapea extensibila, chicineta cu aragaz electric, cuptor microunde, frigider cu congelator, vase pt gatit, cafetiera, hota...
pt gushpi - ai 2 posibilitati de a ajunge... prin agentie cu autocarul sau cu masina personala... eu am ales cea de-a doua varianta;
pt ovidiu7020010 - vila nu are piscina, marea ne e departe... la 100m de vila dar nu ne-a atras in zona aceea si de aceea ne duceam la plaja pachis situata la cativa km distanta...
imagini detaliate poti gasi pe siteul vilei. bafta!
scuze dar din graba mai am de completat la dotarea apartamentului: deci dupa living si chicineta urmeaza dormitorul cu pat matrimonial, baia si terasa exterioara foarte utila si intima. Aer conditionat split doar in living dar reusea sa se faca simtit uniform dupa o ora de functionare (care era de altfel de ajuns ca si perioada de functionare)
Imi poti da, te rog, mai multe detalii despre acest sat, Skala Rachioni. Se gasesc magazine, taverne, farmacie?
Referitor la solicitarea Ancai pot spune ca Skala Rachoni e unul din cele mai linistite sate de pe insula. Se preteaza pt sejururi in familie si foarte relaxante. La cca 200 m de locatia Olivera gasesti un supermarket foarte bine aprovizionat food si non food; tot in sat mai gasesti si o locatie renumita pt produsele de cofetarie-patiserie; farmacie gasesti chiar la Olivera - spatiul de la sosea... asa ca nu trebuie sa-ti faci probleme in privinta asta... taverne cred cae cel mai usor de gasit... sunt cred ca 10 cu mincare buna si proaspata... pe alese... pt un peste bine facut iti recomand pe malul marii taverna Lykos-sper sa nu ma insel in privinta denumirii.
Iti urez vacanta placuta!
Buna, un loc de distractii pentru un pusti de 6 ani gasim in Skala Rachoni?
@MirceaCr: din pacate si noi am fost cu un pusti de 6 ani si recunosc ca in Thassos e mai greu sa gasesti locuri de distractii pt kinderi mai ales cand stai la o pensiune privata... poate la hoteluri sa mai gasesti un leagan sau un topogan... Bafta!
- Jun.2013 Confort si liniste — scris în 02.07.13 de anadrg809 din TARGOVISTE - RECOMANDĂ