Bună ziua!
Voi scrie experienta noastră deloc plăcută din acest an cu Hotel Olimpic din Jupiter. Am avut 6 nopti de cazare la inceputul lunii iulie eu cu sotul si cei doi baieti.
Am observat ca nu prea se scrie despre ei iar în felul ăsta lumea se duce crezând că este ok dar eu nu recomand acest hotel!
4 stele doar pe hârtie nici cum in realitate...
incep cu plusurile
- recepția, sala de mese, sala cu jocuri, barul si ce mai este pe jos sunt renovate frumos
- sala de mese f spatioasa si cu vedere la mare
- lifturi noi
- camerele renovate dar dupa cum erau peretii era pe graba
- parcare destul de mare
- plaja privata si piscina

Iar acum si minusurile
- băile nu sunt renovate iar bateria de la. dus este ieșită din perete si se vede ca are peste 10 ani la ce hal arata. la fel cea de la chiuvetă.
- mucegai la dus in "cabină". arată horror toată baia????
- balconul arata de 2 stele. un linoleun si scaune din acelea de plastic albe
- minibarul nu functioneaza bine si este f uzat dupa aspect
- minibarul era aprovizionat numai dupa ora14 ceea ce nu mi se pare normal pt ca era ora de somn a copiilor si a trebuit sa pun in usa avea pancartă ca sa nu mai fim deranjați
- mâncarea foarte putine feluri nu prea aveai ce alege iar șefii de acolo f recalcitranti si mereu gramada sa aranjeze parca le stricai ceva asa se uitau????
- fructe in bătaie de joc pt 4 stele... dar mereu piersici si nectarine. nu am vazut o banană sau un pepene în 7 zile
- gustarea de dupa amiaza pt cei de la all inclusiv se servea numai la 17 30 la. piscina dar numai gustare normala nu e aia cand pretinzi ca ai 4 stele... niște foietaje si atat, si alea cu porția!
- nu exista bar pe plaja pt all inclusiv, asa cum este normal. Trebuie să te duci la. piscina daca vrei ceva iar apa nu exista decat rece iar pt copiii mici nu e ok.
- înghețată nu exista decat la sala de mese la prânz si seara, si aia daca o mai prinzi, de prajituri numai zic
- locul de joaca care ar trebui sa fie deschis toata ziua pt cei mici este numai in timpul meselor, eu asa ceva nu am mai auzit!
- era pe plaja un loc de joaca dar mare grija ce luati de pe acolo, soțul s-a pricopsit cu o capusa de acolo
- si acum plaja care macar aia sa fi fost cum trebuie... nu puteai intra in apa, plin de pietre nu aveai ce ocoli erau peste tot
- mizerie multa la mal plus alge... puteau fi curățate macar acele mizerii... era infect
- le plaja am gasit f multe cioburi iar mesele de la sezlonguri f murdare si lipicioase... Dacă pretinzi ca ai 4 stele nu poti sa ai asa hal de plaja!

In concluzie nu isi merita banii mai ales la all inclusiv! Oamenii aceștia ori nu au habar ce e ala ori sunt numai pe câștig in rest nu conteaza ca oamenii vin si platesc bani grei si pt ce?
Cand le-am scris coment pe Facebook au sters repede si m-au si scos din lista????hal de oameni.
Fugiti cat puteti de acest hotel! O sa atașez cateva poze cu baia ca sa vedeti in ce hal arata defapt baia lor nu cum arată în pozele lor!
Trimis de Ghiculescu in 26.07.19 13:57:21
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în JUPITER / AURORA. A mai fost în/la: Hotel Ammon, Venus. Hotel Flora, Mamaia Vila Verde, Eforie nord
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ghiculescu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.

@Ghiculescu: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@Ghiculescu: Ai ales sa nu spui pretul, dar e important. Una e sa dai 2000 alta e 4-5000 lei.
Si nici regimul, am dedus ca fost AI.
Costa 6-700 de lei ziua de asa-zis " olinclusiv" in sistem " Ciorlindău"
- Aug.2024 Fugiti cat puteti de hotelul Olimpic din Statiunea Jupiter — scris în 29.08.24 de ux135602 din BUCUREșTI
- Jul.2024 Ratata — scris în 09.07.24 de ux134749 din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2023 Nu este Hotel de 4 stele — scris în 02.09.23 de MARIA3027 din BUCUREșTI
- Aug.2023 Teapa.... exclus 4 stele — scris în 03.08.23 de ux130125 din BUC - nu recomandă
- Aug.2022 Groaznic! 2*, nu 4* — scris în 11.08.22 de ux126629 din PITEşTI - nu recomandă
- Aug.2021 Teapa la Hotel Olimpic - Jupiter — scris în 04.09.21 de Claudiu_13 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2021 Pentru noi a fost ok — scris în 10.08.21 de ux121765 din BUCU [IL] - RECOMANDĂ