Categoric nuuuu. Saracie pe bani multi. Atata bataie de joc nu am vazut

Inainte sa plec am citit si eu recenziile negative dar am zis ca au fost scrise de persoane mai pretentioase. Noi fiind chiar nepretentiosi am zis ca nu are cum sa fie chiar asa. Ei bine chiar asa a fost. Bataie de joc pe bani multi...
Asa saracie de all inclusive n-am vazut pana acum. Tot sejurul aceeasi mancare. Tochitura sau ostropel de pui sau porc sau amestecata in functie de ce ramanea de la mesele anterioare cu nelipsita mamaliga la fiecare masa. Absolut toata mancarea era reciclata. Dar absolut toataaaa.
La fiecare masa tocanite cu garnituri de orez sau cartofi si niste paste fara gust. O singura data au fost snitele de pui si tot o singura data pulpe la tava. Ciorbele destul de bune pt ca probabil fiersesera in ele carnea din care faceau tocanitele.
Bauturile cele mai ieftine posibile si nu glumesc. Coniac Drobeta si cel mai ieftin sortiment de wisky si votca si se servesc doar la masa si nu la alegere. Coniac la pranz si wisky seara.
Bauturile se servesc doar in restaurant. Deci ca sa vi de la plaja pt o racoritoare trebuie sa te imbraci si sa te speli de nisip si primesti suc sau bere in pahare de plastic de 150 ml. Da da ati auzit bine. Daca vrei sa iei un pahar de bere sau suc pe plaja asa il primesti la pahar de plastic dinala ieftin de 150 ml. In tot hotelul nu exista un dozator de apa. Nici macar la receptie.
O ora dimineata si o ora dupa masa se face curat la restaurant asa ca daca doresti o racoritoare ori rabzi ori iti cumperi.
La cazare noi am avut noroc ca am prins camera fara probleme. Curat nu s-a facut niciodata. De schimbat prosoape nici nu mai pomenesc. Sa nu cumva sa visati la sampon sau gel de dus.
La plaja alt scandal pe sezlonguri pe care baietii le rezerva cum au ei chef.
Doamne fereste sa mergeti sa va plangeti la manager ca ce ve-ti auzi din gura lui nu va imaginati. Oricum sanatos nu cred ca este.
Va dati seama ca la asemenea conditii au fost destule plangeri la care raspunsul lui a fost: "Asa serie proasta n-am avut niciodata"...
Mai sunt multe de spus dar categoric nu as recomanda si nici nu m-as mai duce vreodata.
Trimis de biancae in 09.08.17 16:12:14
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în JUPITER / AURORA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (biancae); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 11&ridAnt=80388
- Aug.2024 Fugiti cat puteti de hotelul Olimpic din Statiunea Jupiter — scris în 29.08.24 de ux135602 din BUCUREșTI
- Jul.2024 Ratata — scris în 09.07.24 de ux134749 din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2023 Nu este Hotel de 4 stele — scris în 02.09.23 de MARIA3027 din BUCUREșTI
- Aug.2023 Teapa.... exclus 4 stele — scris în 03.08.23 de ux130125 din BUC - nu recomandă
- Aug.2022 Groaznic! 2*, nu 4* — scris în 11.08.22 de ux126629 din PITEşTI - nu recomandă
- Aug.2021 Teapa la Hotel Olimpic - Jupiter — scris în 04.09.21 de Claudiu_13 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2021 Pentru noi a fost ok — scris în 10.08.21 de ux121765 din BUCU [IL] - RECOMANDĂ