Buna,
Tocmai am petrecut o saptamana la hotel Olimpic si tin sa-mi impartasesc parerea.
In primul rand, este pentru prima oara cand vin in Jupiter, in ultimii ani petrecandu-mi concediile in Mamaia.
Am ajuns in jurul orei 13 la hotel, am gasit imediat loc de parcare in fata hotelului si am reusit sa ne cazam in jurul orei 15 jumatate.
Camera mare, curata, mobila noua, lenjeria + prosoape impecabile, baia mare, mocheta noua, sistemul de climatizare excelent. TV cu tub, cu diagonala mica, dar oricum nu prea l-am folosit.
Doamna intra in fiecare zi in camera, cu toate nu era nevoie mereu, am mentinut curatenia cat am putut. Prosoapele au fost schimbate 1 data. Nici acasa nu cred ca schimbi lenjeria sau prosoapele in fiecare zi.
Tot ca minus, pe balcon nu existau scaune.
Sezlonguri gaseam si daca ma duceam mai tarziu la plaja, dar nu neaparat sub umbrele. E greu sa ai 400 de sezlonguri sub umbrele.
Pe plaja existau 2 golfulete, unul cu pietre la intrare si celalalt cu nisip pe toata suprafata. Nu prea se formeaza valuri, ceea ce era perfect pentru copilasi.
Pentru cei care prefera valurile, plaja Jupiter este la 300 de m, dar cam aglomerata.
La mic dejun aveau cateva feluri de mezeluri, branza, cascaval, lapte, cereale, ceai, unt, miere, dulceata, paine prajita.
La pranz, 3 feluri de ciorbe, 4 feluri principale, in general friptura, carne de pui / porc / peste la cuptor cu diverse sosuri, garnituri si salate. Mancare gaseai chiar daca veneai spre sfarsitul programului.
Seara, tot ca la pranz, dar fara ciorbe.
Ca si desert, nu prea aveau decat niste prajituri cumparate, budinca si orez cu lapte sau gris. Trebuia sa faci mai multe drumuri ca sa prinzi, dar aici era si vina "oaspetilor", care isi umpleau farfuriile cu varf cand prindeau ocazia. Mai aveau si inghetata la vafa.
La bar serveau bere la draft, vin la draft, si ceva tarie dar nu beau deci nu pot sa-mi dau cu parerea.
Mancarea in general era buna, chiar foarte buna, cu toate ca pentru viitor ar fi binevenita o mai buna diversificare de la o zi la alta. Restaurantul cu mese si scaune noi, fetele de masa erau schimbate mereu.
Mai aveau un loc de joaca in incinta restaurantului, unde era o fata care se ocupa de copii. O idee foarte buna, fetita mea nu mananca mai mult de 5 minute la o masa, apoi o lasam la locul de joaca pana terminam si noi.
Ca si statiune, Jupiter este linistita, ideala pentru familiile cu copii mici. Ii lipseste insa o faleza, cosurile de gunoi sunt insuficiente, trotuarele sunt inguste si e destul de complicat sa te plimbi cu caruciorul pe ele. Plajele erau curatate de alge in fiecare seara de catre utilajele primariei. Exista si un teatru de vara unde erau spectacole in fiecare seara.
Una peste alta, as reveni la hotel Olimpic si in 1-2 ani, sa vad progresele.
Sa dai nota 2 ca nu ti-au dat toate taloanele pt sezlonguri odata sau ca nu ai gasit loc de parcare (cu toate ca am vazut mereu locuri libere) mi se pare deplasat. Sa incerci sa gasesti loc in Mamaia in jurul hotelului, din prima zi, aia provocare.
Trimis de catalin28 in 10.08.16 00:57:23
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (catalin28); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@catalin28: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 11&ridAnt=71778
- Aug.2024 Fugiti cat puteti de hotelul Olimpic din Statiunea Jupiter — scris în 29.08.24 de ux135602 din BUCUREșTI
- Jul.2024 Ratata — scris în 09.07.24 de ux134749 din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2023 Nu este Hotel de 4 stele — scris în 02.09.23 de MARIA3027 din BUCUREșTI
- Aug.2023 Teapa.... exclus 4 stele — scris în 03.08.23 de ux130125 din BUC - nu recomandă
- Aug.2022 Groaznic! 2*, nu 4* — scris în 11.08.22 de ux126629 din PITEşTI - nu recomandă
- Aug.2021 Teapa la Hotel Olimpic - Jupiter — scris în 04.09.21 de Claudiu_13 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2021 Pentru noi a fost ok — scris în 10.08.21 de ux121765 din BUCU [IL] - RECOMANDĂ