Am citit ce s-a scris despre acest hotel si nu sunt chiar de acord.
In primul rand, desi este cotat la 3 stele, are camere si de 2 si de 3 stele.
Asa ca, daca platesti camera de 2 stele nu te astepta la confort de 3 stele.
Eu am stat la 3 stele si am fost multumit. Camera destul de mare, cu trei paturi, tv, frigider, balcon mobilat, mobilier nou.
Baia cam lasa de dorit dar nu e de speriat.
E adevarat, la restaurant astepti cam mult dar mancarea e destul de buna (nu poti sa te astepti la servicii gen Turcia sau Grecia).
Plaja este buna dar in apa sunt stanci, mi-au trebuit doua zile sa gasesc un culoar nisipos sa intru in apa dupa care a fost ok.
In apropiere este o plaja frumoasa dar era foarte aglomerata.
In zona hotelului gasesti de toate, mai ales distractii pentru copii. In prima seara am cheltuit o gramada de bani dar ulterior am descoperit zona pentru copii de la Co-Hotels, cu tot felul de gonflabile, leagane si cu spectacole tematice interactive pentru cei mici. Nefiind clienti plateam in fiecare seara 10 lei dar merita.
Per total o vacanta reusita cu mici neajunsuri dar nimic grav.
Trimis de egurlui in 18.02.12 21:00:51
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în JUPITER / AURORA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (egurlui); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2024 Fugiti cat puteti de hotelul Olimpic din Statiunea Jupiter — scris în 29.08.24 de ux135602 din BUCUREșTI
- Jul.2024 Ratata — scris în 09.07.24 de ux134749 din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2023 Nu este Hotel de 4 stele — scris în 02.09.23 de MARIA3027 din BUCUREșTI
- Aug.2023 Teapa.... exclus 4 stele — scris în 03.08.23 de ux130125 din BUC - nu recomandă
- Aug.2022 Groaznic! 2*, nu 4* — scris în 11.08.22 de ux126629 din PITEşTI - nu recomandă
- Aug.2021 Teapa la Hotel Olimpic - Jupiter — scris în 04.09.21 de Claudiu_13 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2021 Pentru noi a fost ok — scris în 10.08.21 de ux121765 din BUCU [IL] - RECOMANDĂ