DEZASTRU
Fugiti cat puteti de hotelul Olimpic din Statiunea Jupiter
Nu merita 4 stele, cu indulgenta 2 stele.
Mâncarea proasta și de o calitate îndoielnică, roșii, cașcaval, omleta cred ca era umflata cu un aditiv. Prajiturile erau date la porție, deși erau mulți copii cazați. Ce am observat, nimeni nu zâmbea, toți turiștii erau supărați. E adevărat ca vremea nu a ținut cu noi dar nu are nicio legătură cu minciunile scrise site.
Receptionera sub așteptări, zambareata dar cand i am expus minusurile la acest cost si asteptari, a dat din umeri, totul a fost la 2 stele.
Se lărgea plaja, bar nu exista, nu au avut timp sa se organizeze, nimeni nu a spus nimic despre plaja.
Parcarea doar pentru cine cinstea angajatul care se ocupa de acest lucru.
Hotelul recondionat în 2018, sub orice critica, în camera, un miros de statut, prosoapele vechi, aerul condiționat făcea un zgomot infernal.
Băutură, sigur contrafăcuta, serveau un fel de vin care era sub orice critica, cafeaua cu un gust de mucegai. Doar apa și sifonul, se puteau bea.
Nu recomand!!!
Scump, fara servicii de 4 stele, fugeti de acest hotel!!!
Trimis de ux135602 in 29.08.24 19:00:02
- A fost prima sa vizită/vacanță în JUPITER / AURORA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux135602); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux135602: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Conform politicii site-ului, reviews-urile cu evaluari „zero peste tot” sunt publicate FARA NOTE, fiind considerate scrise (prea) la supărare, lipsite (probabil) de minima obiectivitate așteptată.
Dacă dorește, autorul poate reveni asupra evaluărilor, încercând să fie mai obiectiv — fie prin intermediul linkului EDIT IMPRESII, fie scriind un ecou (dacă timpul alocat editării a expirat)
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 115391&hid=2611.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux135602 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
- Jul.2024 Ratata — scris în 09.07.24 de ux134749 din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2023 Nu este Hotel de 4 stele — scris în 02.09.23 de MARIA3027 din BUCUREșTI
- Aug.2023 Teapa.... exclus 4 stele — scris în 03.08.23 de ux130125 din BUC - nu recomandă
- Aug.2022 Groaznic! 2*, nu 4* — scris în 11.08.22 de ux126629 din PITEşTI - nu recomandă
- Aug.2021 Teapa la Hotel Olimpic - Jupiter — scris în 04.09.21 de Claudiu_13 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2021 Pentru noi a fost ok — scris în 10.08.21 de ux121765 din BUCU [IL] - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Cea mai proasta unitate allinclusiv de pe litoral nu mergeti acolo — scris în 06.07.21 de VIO1043 din ROMANIA