RĂU
Teapa.... exclus 4 stele
O mare teapa. Nu recomand.
Camera... nici de 3 stele nu e. Curatenie... 5 din 10.
All inclusive... doar la piscina si doar niște suc la tec... cum era odată... și bere... tot asa... vrei coctail? Pai doar între 17.30-18.00... sa te calci în picioare.
Timpul nu ne permite sa stam decât 2 nopți, pt care am plătit 2000 de lei pt 2 pers.
Sincer... fugiți de România. Apa pute. Curățenia lasă de dorit. Și bulgarii ne fac.
Regret ca am venit.
Trimis de ux130125 in 03.08.23 16:55:34
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux130125); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Review nefinalizat - rog folosește linkul EDIT IMPRESII pentru a completa „datele tehnice” lipsă — nr. nopți, transport, preț/calitate etc
Suspendat până la conformitate
@ux130125: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 112024&hid=2611.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux130125 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
- Aug.2024 Fugiti cat puteti de hotelul Olimpic din Statiunea Jupiter — scris în 29.08.24 de ux135602 din BUCUREșTI
- Jul.2024 Ratata — scris în 09.07.24 de ux134749 din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2023 Nu este Hotel de 4 stele — scris în 02.09.23 de MARIA3027 din BUCUREșTI
- Aug.2022 Groaznic! 2*, nu 4* — scris în 11.08.22 de ux126629 din PITEşTI - nu recomandă
- Aug.2021 Teapa la Hotel Olimpic - Jupiter — scris în 04.09.21 de Claudiu_13 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2021 Pentru noi a fost ok — scris în 10.08.21 de ux121765 din BUCU [IL] - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Cea mai proasta unitate allinclusiv de pe litoral nu mergeti acolo — scris în 06.07.21 de VIO1043 din ROMANIA