Tocmai am venit dintr-un sejur la acest hotel si va recomand sa nu mergeti la acest hotel. Nu este de 4 stele.
In primul rand un televizor mic vai de capul lui, mocheta miroase, in patul pentru copil nu se poate dormi, are arcuri rupte (am vazut in 2 camere). Noroc ca paturile sunt mari si pot dormi 3 persoane. Din cauza mirosului nu poti sta cu usa inchisa si daca este usa deschisa nu merge aerul conditionat. Aerul conditionat se inchide noaptea, la fel si apa dupa ora 11,00. Nu toate camerele sunt la fel, unele au balcon spatios iar altele balconase mici. Pe partea cu piscina este galagie dupa-amiaza si racoare iar pe partea cealalta ai soare dupa-amiaza si galagie noaptea, petrecaretii rusi si nemti canta cand ies din cluburi si restaurante.
Mancarea este sub orice critica:
- dimineata mereu oua ochiuri, fierte, omleta, nelipsita branza feta foarte sarata, cascaval de post mai prost decat cel din Romania, rosii crude (in viata mea n-am vazut la restaurant sa-ti dea rosii crude) si acre (refolosite dupa o zi pe alta), carnati prajiti, salam sau parizer prajit, paine prajita in oua, fasole??? , niste paste cu branza (conducte) tari nefierte, sunca presata care nu se putea manca, nu o lua nimeni, efectiv nu aveai ce manca, cafea, capucino la dozator prosta gen INKA.
- la pranz in cinci zile nu au dat niciodata o friptura la gratar
faceau niste fripturi rotunde gen hamburger din carne tocata (fara gust de carne) cu urme de gratar, alteori alungite ca un mic romanesc si le spuneau barbeque adica friptura!!!, pui (congelaturi) fara gust la tava si intr-o zi au dat frigarui de pui de se batea lumea pe ele, mereu cartofi fierti la tava, prajiti si orez de mai multe feluri, parca m-am dus sa ma ingras cu cartofii lor bulgaresti, piure doar o singura data si la fel s-a batut lumea pe el, 2 feluri de supe slabe fara gust.
- la cina dezastru tot orez si cartofi, cus-cus, paste, nelipsitii castraveti si rosii crude. Intr-o seara au dat orez si deasupra niste bucatele mici de porc ca de tochitura grasa (nu pulpa sau muschi) de se batea iar lumea pe ele, pastai din conserve, morcov congelat fiert, peste mereu numai pangasius congelat, mazare congelata fiarta,
Prajiturile cu crema sintetica, Fructe piersici moi si prune la fel ramase de pe o zi pe alta. Pepene rosu si galben fara gust.
Berea este fara alcool proasta, sucurile apa cu colorant, nu stiu celelate bauturi alcoolice cum au fost.
Trimis de eugent in 05.08.12 12:57:22
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (eugent); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@eugent: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
@sbacau:
... cam asta am inteles si eu!
Bine ai revenit, pe aici domnule S !
- Jul.2022 Nu mai calc never pe aici — scris în 06.07.22 de Vasi2008 din IAşI - nu recomandă
- Aug.2021 Mai degrabă hotel de 2*. Nu mai revenim — scris în 31.08.21 de Alexandra222 din BAIA MARE - nu recomandă
- Jun.2017 Foarte bine! — scris în 04.06.17 de ericandrei* din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Un hotel de-a dreptul minunat! — scris în 30.08.16 de Chabu din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2015 De evitat — scris în 09.09.15 de nutzul22 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2015 Nu recomand — scris în 11.06.15 de Tn55 din OTOPENI - nu recomandă
- Aug.2014 Vacanta reusita, o familie fericita — scris în 05.09.14 de maimutik din BUCURESTI - RECOMANDĂ