BUN
Odăi din plai (căsuțe) (încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Odai pe plai
O noua viziune, casute sapate in pamant. Odai pe plai este un concept nou, dar vechi in acelasi timp, tinand cont de cum isi construiau locuintele oamenii, in trecutul indepartat.
Am stat intr-o odaie pavata cu piatra si lemn, cu geamuri rotunde impodobite cu perdele din in. Mobilierul, rustic, aminteste de casuta bunicii. Totul poarta motive populare, cusaturi traditionale pe lenjerie, prosoape, pielea scaunelor.
Langa fereastra sta o bancuta lacuita. Oriunde privesti, vezi flori, brazi, o priveliste de vis. Ca in poveste! Totul este magic! Odaile ofera intimitate, fiecare avand intrare proprie.
Pe deal se afla o casuta, Casuta din copac, ca in povesti. Hmmm, daca ma intrebati... casuta e perfecta pt tinerii casatoriti.
Alaturi, intr-un iglu incalzit, imi inchipui cum se fac juraminte pentru toata viata.
Este atata liniste incat, noaptea poti auzi bucuria turistilor de la pensiunea de peste deal, departe.
Proprietarii, niste oameni tineri si frumosi, sunt foarte amabili si ospitalieri.
Va multumim pt tot confortul! Am fost la "Odai pe plai", Fundata si negresit ma voi intoarce!
Trimis de SorinaP in 16.07.23 23:48:32
- A fost prima sa vizită/vacanță în FUNDATA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (SorinaP); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@SorinaP: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Mutat în rubrica "Odăi din plai (căsuțe) , FUNDATA" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.
@webmasterX: Salut! Multumesc pentru accept si... da, mai am multe de povestit. ???? Localizarea GPS este ok. Sa calatorim!