Pe 30 iunie ne-am intors din concediu petrecut in grecia in statiunea kallihteia. A fost un concediu placut, linistit fara evenimente negative, a fost primul an care am fost in grecia (2 ani am fost in croatia).
Am fost cazati la HOTEL OCEANIS, un hotel elegant, curat si cu personal amabil.
Am observat greci stiu sa faca turism dar nu prea stiu sa faca curatenie, am ramas surprins ca prin statiune chiar pe spatiile verzi sa vezi peturi, pungi de plastic etc.
Pe plaja se facea curatenie unde era sezlonguri in rest nu cu toate ca si noi am platit taxa de statiune si de plaja.
Apa mari a fost superba, calda curata.

- Utilizatoriii LOGAȚI văd, până în 1.8.25, o versiune cu MULT mai puține reclame
- Ați dori o versiune COMPLET fără reclame? — va fi posibil, în viitor — pentru aprox 8-9 lei / lună
Trimis de licuta_73* in 07.07.13 13:07:08
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (licuta_73*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@licuta 73, te rog foloseşte link-ul EDIT IMPRESII pentru a ne mai spune câteva lucruri despre hotel (dotările camerei, servicii, poziţionarea acestuia în staţiune, distanţa faţă de plajă etc.)
Să ne spui, te rugăm, şi ce notă ai acorda pentru cazare, pt a putea muta acest review la rubrica hotelului.
Mutat, la reorganizare, de la rubrica "Descoperă Kallithea" în rubrica "Oceanis Hotel" (deja existentă pe sait)
Da revin cu cateva informatii despre Hotel Oceanis. este un hotel situat aproape de centrul statiuni si la o distanta de cam 300 m de plaja. Camerele sant dotate cu aer conditionat, chicineta, frigider etc. aerul conditionat este inclus in costul biletului deci nu trebuie sa platesti nimic in plus. personalul hotelului a fost foarte amabil, in timpul concediului au schimbat de 2 ori lenjeria si au facut curatenie. nota pentru cazare 90% pentru ca chicineta nu a fost dotata cu un filtru de cafea si 23 vase in plus.
- Jun.2014 Un hotel de trei stele la preţ de una — scris în 19.07.14 de traian.leuca † din PLOIEșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Apartamente Oceanis — scris în 21.05.12 de dangalateanul din GALATI - RECOMANDĂ