Da, in sfarsit dupa vreo doi sau trei ani de renovare s-a redeschis fostul hotel Olt din Baile Tusnad, sub numele de HOTEL O3ZONE. Singurul hotel cu piscina si spa din zona.
Lucrand la o societate din zona, odata la 3-4 luni ne strangem pentru cate o sedinta. De obicei ne cazam la pensiunile din zona, dar acum am dorit sa vedem noul hotel, si daca realitatea este conforma cu prezentarea de pe site. Este...
Hotelul este renovat in totalitate, de la camere la restaurant si receptie si binenteles centrul spa.
Camerele sunt foarte frumoase, mobilier nou, de calitate. Baia cu cabina de dus, foarte bine dotata si cu accesorii de calitate.
Restaurantul frumos amenjat, mancarea nu stiu cum este fiindca nu am mancat acolo decat micul dejun, bufet suedez foarte bogat, tot ce se poate consuma la micul dejun.
Centrul spa e super. Pana acum la aceste sedinte ne plictiseam in Tusnad Bai, acum am avut activitate. Piscina de 8*5 m, jacuzzi si 2 saune, uscata si umeda.
Toate acestea incluse in pretul camerei.
Trimis de zsolt_tusnad in 23.02.13 20:09:48
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (zsolt_tusnad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Recitind ecoul am observat o greseala, 180 Lei/camera.
s-a rezolvat / corectat (by webm)
Am o mica remarca de facut la cele afirmate de tine: nu este singurul hotel cu astfel de facilitati din zona. Hotel Tusnad dispune de astfel de dotari de foarte mult timp.
Mai mult, in centrul statiunii, exista un ultramodern centru SPA realizat de curand cu fonduri europene,
Oricum este imbucurator ca tot mai multe hoteluri din epoca de mult apusa revin la viata. Statiunea are un potential fantastic, nu degeaba este denumita '' Mica Elvetie''.
@Geo Sarbu: Hotelul Tusnad este inchis din Septembrie 2012, trebuia sa intre in renovare, dar inca nu au inceput lucrarile. Hotelul este dotat cu un centru de tratament, dar nu are piscina.
Iar despre centrul Spa din centrul statiunii pot sa va spun ca inca nu s-a deschis, si nici nu cred ca se va deschide foarte curand. Sunt mai multe probleme acolo, legislatie, politic etc. Hotelul Ciucas va avea un centru Spa foarte modern, dar inca se lucreaza acolo.
- Jun.2024 Super vacanță — scris în 03.07.24 de ux134656 din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Mar.2022 Vacanta la O3zone — scris în 27.03.22 de stoichita81 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2020 Crăciun în Ținutul Secuiesc! — scris în 03.01.21 de istratescu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2020 Vacanta in secuime de 1 Decembrie — scris în 09.12.20 de Mihne1 din RâMNICU VâLCEA - nu recomandă
- Feb.2019 Hotel @O3zone Februarie 2019 — scris în 16.02.19 de Ovidiu970 din FăGăRAş [BV] - RECOMANDĂ
- Dec.2018 Nu se merita la O3zone — scris în 06.09.19 de Darius2018 din MIERCUREA CIUC - nu recomandă
- Feb.2018 Valentine's Day la Hotel Ozone sau cum am avut parte de „private SPA” — scris în 28.02.18 de istvana din SFâNTU GHEORGHE [CV] - RECOMANDĂ