La inceputul verii din anul 2006 mi-am luat prietenii sa mergem in Grecia la plaja. Am facut o optionala la Meteore, auzind numai lucruri bune despre acest loc. Ajunsi acolo, s-a adeverit. Nici unul dintre noi nu mai vazusem asa ceva, este intradevar unic acest loc, suspendat intre cer si pamant. Cu manastri construite direct in piatra, urcate pe varfurile muntilor. este un peisaj care parca iti da si fiori si daca mai bate si vantul, il auzi cum suiera printre vaile dintre stanci. Nu mai stiu ce sa scriu, au scris atatia despre Meteore. Noi am ajuns si la Marele Meteor, dupa ce-am urcat nu mai stiu cat trepte, dar a meritat, atat manastirea de vizitat, cat si panorama care ni s-a intins in fata ochilor. A fost o excursie foarte reusita si sper sa mai ajug pe acolo.
Trimis de dandy_pete* in 18.10.09 17:01:36
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dandy_pete*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 39.72655994 N, 21.62690609 E - neconfirmate încă
"Un loc suspendat intre cer si pamant"!
Chiar daca nu contin multe informatii impresiile tale, faptul ca te-a fascinat locul, mai ales ca nu te gandeai sa vezi asa ceva, mi-a trezit si mie interesul, chiar ma uitam zilele acestea pe sejururi cu pelerinaje in tara si in afara, mai ales in Grecia care este, cat de cat, accesibila.
- Oct.2019 Kalambaka, Episodul 2 — scris în 31.10.19 de Nico15 din SAN JOSE COSTA RICA - RECOMANDĂ
- Oct.2019 Prin Grecia la pas... (1) Atena-Kalambaka-Meteore — scris în 31.10.19 de Nico15 din SAN JOSE COSTA RICA - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Meteora, plimbare scurtă cu motocicleta — scris în 23.04.20 de webSorin din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 A... minune a lumii — scris în 16.07.19 de Linu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2019 „Sfintele Meteore - stâncile învecinate cu cerul” — scris în 22.06.19 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Apr.2019 La Meteora, din nou — scris în 13.05.19 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Incredibil. Imposibil. Impresionant. — scris în 21.11.18 de ungureanica din REșIțA - RECOMANDĂ